dijous, 28 d’abril del 2011

Els putos amos

Són els reis del futbol. Si Mourinho és el puto amo a la sala de premsa, el Barça és l'amo sobre la gespa. I ahir ho va demostrar de nou exhibint-se davant d'un Madrid inoperant, sense idees, i com sempre amb poques ganes de jugar a futbol.
Guardiola novament va saber controlar el tempo de l'eliminatòria. El recital a la roda de premsa prèvia no era en va. La cabrejada tenia un motiu. motivar al seu equip perquè vencés a l'antifutbol del Realisimo.
A la primera part semblava que passés el mateix que en els 2 clàssics precedents: domini culé però el gol no arribava. I mentrestant el Madrid es dedicava a repartir estopa impunament
Això es va acabar quan va entrar al camp Ibrahim Afellay. Ell va desencallar el partit, va obrir completament el camp i va assistir a Messi pel primer gol. A més, per fi la justícia va aparèixer i Pepe per fi va anar al carrer. Alves encara s'està retorçant de dolor per la terrorífica entrada del descerebrat mig centre brasiler del Madrid. I de pas Mourinho també va acabar al carrer
I per rematar l'eliminatòria Messi va fer una jugada excelsa, arrancant des del mig camp, superant a cinc tios i marcant un segon gol antològic.
0-2 i peu i mig a la final de Wembley. La setmana que ve, el Barça ha de sentenciar. Ens espera el Manchester

PostData: Perquè ets així? Perquè aquest personatge? Perquè remous el passat? Perquè ningú del Madrid encara no t'ha engegat a la merda? Perquè ho fas? Jose Perquè?

1 comentari:

  1. Molt d'acord amb tot, m'agradaria veure la teva opinió sobre el famós vídeo on es "demostra" (?) que Pepe no toca a Alves i el rebombori amb les declaracions de Ferdinand sobre l'acció. Jo no tinc gens clar si el toca o no, però en tot cas, canvia això la gravetat de l'entrada?

    ResponElimina