dimecres, 13 d’abril del 2011

Rumb a Madrid

Ja tenim el permís del Comandant Pep. Posem rumb a Madrid. Ja no queda cap més obstacle. Soci, seguidor i simpatitzant del Barça. Ara ja podem posar tots els nostres sentits als 4 clàssics que ens espera. Comencenn 18 dies de voràgine informàtiva, de conyes, de villaratos, Ronceros, cavernes mediàtiques... i sobretot de futbol del bo. Aquests dies passaran a la història com la de la màxima expressió del futbol tant com esport i pel que comporta en sentiment i/o significació política.
I és que ahir el Barça va superar amb nota l'últim partit abans dels Barça-Madrid.. El conjunt de Pep Guardiola, va fer un partit intel·ligentíssim. No va arriscar més dle necessari. Va campejar amb la tempesta inicial del joc del Shactar, que més que buscar la remuntada, volia posar la por al cos al Barça. Després d'un quart d'hora d'anades i vingudes, el Barça va dominar la pilota, el joc i el temps. Messi va fer un golàs que donava la tranquil·litat definitiva i Valdés va demostrar a Casillas que està preparat pels reptes que venen. Partit súblim de la pantera de Gavà. 2 dades: amb el gol d'ahir Messi ja supera al michelinic Ronaldo com a màxim golejador del Barça en una temporada. Ja en són 48 quan encara falta un més i mig de temporada i amb la que ens ve a sobre. El gol de Messi és el 300 del Barça en el format actual de Champions league (des de 1993)
El Barça ja és a semis de la Champions, espera rival (presumiblament el Madrid, tot i qeu si remunta el tottenham tampoc ens posarem a plorar) i ja es pot centrar exclusivament en aquesta gran setmana que ens espera: Lliga, Copa del Rei i les semifinals de la Copa d'Europa. Què més es pot demanar?
Comandant, nau culé rumb a Madrid

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada