dimarts, 12 d’abril del 2011

110 m. tanques

Durant tota la temporada el Barça ha anat destacat en aquesta cursa d'obstacles com és l'alta competició del futbol. En tots els reptes el conjunt de Pep Guardiola ha superat les tanques amb solvència i reforçat. Ara arribem a la recta final de la cursa, i qualsevol ensopegada pot condicionar o arruïnar la feina feta durant els primers 100 metres. L'última tanca d'aquesta cursa és a Donetz, en la tornada dels quarts de la Copa d'Europa. Si es guanya, o almenys es fa un digne paper a Ucraïna, el Barça encararà els 10 metres finals reforçat i amb plena forma de cara a la part més important de l'any: la que farà guanyar títols. Una part final que passarà pels 4 enfrontaments amb el R. Madrid. Sortir malament de l'última tanca, la de Donetz, pot fer que l'etern rival et superi a la Photo Finish, quan realment no hauria fet mèrits per guanyar res.
Certament, és díficil que el Shacktar remunti els 4 gols, però si que pot donar un ensurt als blaugranes si no surten amb la mentalitat que requereix uns quars de final de l amàxima competició europea de clubs. És veritat que el partit d'avui (20:45 TVE1 des de les 19:00 a RAC1), fa mandra si pensem amb el què ens ve a sobre. Però demano, al igual que el nostre gurú Pep Guardiola que per uns instants ens oblidem del Madrid i pensem en aquetsa eliminatòria que ens farà obrir les portes al cel. Els 4 clàssics passen avui per Ucraïna. En principi no hauria de passar res, però val més evitar ensurts. Els ucraïnesos a més tenen alguna baixa de renom com Srna.
Un últim desig que ningú prengui mal. Avui, comença el tram decisiu d'aquets gran cursa d'obstacles. L'últim salt abans de l'esprint final. Si sortim vius de Donetz aixecarem títols

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada