divendres, 29 d’abril del 2011

Una Lliga al Pil-Pil

Donosti es l'últim parentesis enmig de la voràgine de clàssics. Aquest dissabte, a les 20:00 (des de les 19:00 a Rac1) el Barça s'enfrontarà a la R. Societat, en un matx importantíssima per sentenciar la Lliga. Els homes de Pep Guardoiola estan amb la moral altíssima, per la victòria en el duel europeu amb el Madrid al Bernabeu.
Ara és important que durant 90 minuts s'abstinguin d'alegries i de Wembleys i es centrin en vèncer la Real, per donar un cop de puny a la Lliga definitiu. Estic segur que Guardiola ens tornarà a fer baixar a la terra, com sempre.
Donosti i Anoeta l'estadi txurri urdin, pot ser un punt d'inflexió a la temporada. Si es guanya, encararà el partit de dimarts amb tota la tranquil·litat del món, i enviarà un missatge contundent a Madrid: la npstra feina no s'ha acabat. Us hem guanyat al Bernabeu, sentenciem la Lliga i anirem a per totes a l'Estadi. encara tenim gana, i volem guanyar també a l'Estadi. El rival, no ho posarà fàcil, ja que els bascos són un bon rival com a local i tenen a les seves files Raul Tamudo, que quan jugava amb l'Espanyol, en va fer de les seves amb el Barça. Anirà motivadíssim. Compte.
Dissabte de Lliga, dissabte de sentència. El Barça pot posar la lliga al pil-pil, a l'espera que s'acabi de fer. Dissabte el Barça es pot menjar la tercera Lliga consecutiva de l'era Pep. Les postres i el cafè s'esperen al dimarts. El puro el fumarem a Wembley.

PostData: Denúncia va, denúncia ve. El Barça denúncia a Mourinho per les lamentables declaracions postpartit en què rajava dels àrbitres, del Barça, de Guardiola, dels títols i de la portera de Nuñez. El Madrid denúncia al Barça per conducta antiesportiva. Estem bojos o què? Com que Mourinho és el paradigma del fair play. Definitivament, a la casa blanca, o canvien l'himne del señorio o canvien l'entrenador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada