divendres, 15 d’abril del 2011

La Setmana Blanca

Nens i nenes. Ja esteu de vacances de Setmana Santa. I quina setmana que us espera. Una nova Setmana Blanca. Si amics. Perquè les 2 pròximes setmanes seran la gran Setmana Blanca del barcelonisme. des de demà i fins al 3 de maig tindrem 4 clàssics, 4 Barça-Madrid, cadascun amb circumstàncies diferents, però amb el mateix component emocional de sempre.
Ja tornem a tenir aquí les anacondes, els eterns especials televisius (sobretot per qui fa el partit), els nervis, les emocions, les tertúlies, els videos llagrimeta amb les millors imatges, els cara a cara dels diaris, el compte enrere, el rellotge que no avança... Si, cada any és el mateix, però què macos que són els dies previs, les hores prèvies i veure el matx amb els amics.
Demà a les 22:00 no hi haurà ningú comprant, passejant o estant pels carrers. Durant 90 minuts el món es pararà, expectant del què passi en un terreny d'herba de 100 m2 on hi hauran 22 paios tocant la pilota i tres tios de negre tocant altres pilotes. Perquè demà arriba un nou Madrid-Barça, el primer dels 4 que ens espera entre el 16 d'abril i el 3 de maig.
Demà arriba el clàssic de Lliga. per molts intrascendent. Però per mi vital, pel què pot deparar el futur. Si el Barça guanya, tindrà el primer punt d'aquets Play Off al millor de 4 i encararà la Final de Copa de dimecres amb tot l'optimisme del món. I de pas sentenciarà la Lliga, si no està sentenciada ja. Onze punts de diferència són una llosa massa gran d'aguantar, tot i que es juguin altres competicions. Estic segur que el Madrid ho posarà dífiicil però que el Barça lluitarà fins a la mort per aconseguir un triomf valuós.
Demà a les 22:00 (TV3) des de les 20:00 a Rac1 el primer Madrid Barça de la Setmana Blanca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada