dimecres, 1 de desembre del 2010

La vergonya del país

Ni els 75000 vots que va treure els xenòfogs de Plataforma per Catalunya, nii epr alguns, l'entrada de Joan Laporta al Parlament. Catalunya té quelcom que ens fa avergonyir als amants del futbol i del nostre petit país: la Copa Catalunya. Aquest dimecres se celebrarà a la Nova Creu Alta de Sabadell, la final del 2009 (no és un error és així).
Cap estament es creu la competició; i no tingueu dubte que al final morirà d'inhinició, ja que ningú la vol jugar, i de fet ni els mateixos organitzadors, la Federació Catalana, és que tingui molt d'interès en fer-la.
Federació per cert que té problemes interns i externs. Una Federació tan dividida i enfrontada amb els seus membres que fins i tot provoca càncers de còlon. No és broma. Les pressions que va rebre el cap de premsa de la Federació, Bernat Bafaluy, per part dels dirigents i en especial el seu president, Jordi Casals, li van fer brotar un tumor.
En tot cas, i sense data per la final del 2010, i enmig de la ressaca del clàssic, Barça, Espanyol i l'Hospitalet jugaran un triangular per decidir el campió català del 2009. El Barça viatjarà a Sabadell amb els suplents del partit de dilluns i els del filial. Els pericos, per la seva banda, van amb la majoria dels jugadors del primer equip, sense kameni, però i també amb gent del B.
Després del Barça-Madrid, el plat fort, un triangular esperadíssim. Fa dies que ningú dorm dels nervis que té pensant en la data històrica d'avui. Estaria bé que les coses les fem bé o si no millor no fer-les, i sens dubte, la Copa Catalunya és l'exemple més pragmàtic.
Aquest vespre, es busca relleu al Sant Andreu, vigent campió. Des de les 20:30 a TV3 i Rac1, Espanyol-Hospitalet, Barça-Espanyol i Barça- Hospitalet, final dela Copa Catalunya 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada