dimarts, 14 de desembre del 2010

L'egarenc d'or

Post dedicat a una de les grans fans de Xavi Hernàndez: l'amiga Maria Zambrano

Carta oberta a Xavi Hernandez

Estimat i admiradíssim número 6:

Ahir a la nit, tu Xavi Hernàndez i Creus vas rebre el I Premi Catalunya de l'Esport, concedit per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, en una gala emotiva i molt maca, que vam compartir junts en directe a l'estudi 1 de TV3
El 18 d'agost de 1998, vas debutar amb el primer equip del Barça en una Supercopa espanyola, a Mallorca, on a més vas marcar.
546 partits després (et falten 3 per igualar a Migueli, com a jugador que ha vestit més cops la samarreta blaugrana), ets peça clau en el Barça actual. No ets tan sols l'hereu de Pep Guardiola a la direcció de l'equip, sinó que l'has superat infinitament.
Els primers elogis que vas escoltar van arribar en l'època trionfant de Frank Rijkaard a la banqueta; però és amb el Pep que has explotat definitivament. I aix``o s'ha tarduït en títols tant a nivell de club com a la selecció espanyola.
Representes l'ADN implantat a la fàbrica dels somnis culers, la Masia. Amb la teva magistral direcció, fas millor els companys que tens al voltant. És estrany que perdis pulotes, i la teva ruleta sobre l'esfèric ja s'ha fet cèlebre. Ets un paio intel·ligentíssim i una gran persona.
El 10 de gener,.a Zurich lluitaràs amb Andrés iNiesta i Leo Messi (dos companys teus al vestidor del Barça), per la Pilota d'Or al millor jugador del món. A l'argentí ja el coneixem, no cal presentar-lo; el manxec, autor del gol que va donar el Mundial a la selecció espanyol, també està fent una gran temporada. Però aquest any és l'any Xavi, el teu any. Pel què has fet, pel quà fas i sobretot pel què generes al camp quan jugues. Pels rivals, ets el jugador que més témen, i quan no jugues respiren alleujats.
Xavi ets el millor, simplement perquè fas que el Barça sigui millor. Ets per mi i per molts, per no dir tots, el jugador més complert del món
Gràcies Xavi per tot el que has donat, dónes i donaràs al futbol

Firmat

El vicepresident del teu club de fans. La presidenta es diu Maria Zambrano i faria el que fos per conèixet i dir-te alguna cosa. Jo ja ho vaig fer ahir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada