divendres, 3 de desembre del 2010

Benvingut Mr Líder

El Barça estrena liderat a la Lliga, aquets dissabte (a les 20:00 des de les 19:00 a Rac1)al Reino de navarra de Pamplona.
Després del clàssic els blaugranes van llençats  i són capaços de qualsevol cosa. Sembla que pels homes de Pep Guardiola no hi ha res impossible. Voleu una golejada històrica? 0-8 a l'Almeria. Voleu un altre 5-0 al Madrid? Aquí el teniu.
Un parell d'incògnites per dissabte: Com estarà el camp? Pamplona s'ha lleva avui igual que la Molina un mes de gener (la imatge). Com afectarà la ressaca del clàssic en els jugadors? Passi el que passi, el Barça assegura sempre bon joc, intensitat i ganes de superar reptes cada dia.
El rival, l'Osasuna, de jose Antonio Camacho arriba després de perdre 1-0 amb l'Athlètic de Bilbao, és 12è a la classificació i encara no ha perdut com a local.
Com a jugadors destacats a tenir en compte, la tripleta atacant: Camuñas, Juanfran i l'exespanyolista Walter Pandiani.
Aquest dissabte el Barça vestit de líder, visita Pamplona, terra tradicionalment hostil amb el joc del Barça. En homenatge al recentment desaparegut cineasta Luís García Berlanga, director de "Bienvenido Mr Marshall", els navarresos haurien de posar una pancarta a l'entrada del camp que posi "Bienvenido Mr Líder". Perquè sí; després de 13 jornades de frenètica lluita, el Barça ja és primer i no vol deixar de ser-ho.
Aquest dissabte, primera prova de foc del líder: Osasuna-Barça

PostData 1: El Regal Barça va trigar 10 minuts a sortir del vestuari, però quan ho va fer va arrassar al Cholet francès (76-62) en la 7ena jornada de l'Eurolliga, i ja té el bitllet per la següent ronda: el TOP 16. Boniface N'dong (15 punts) i Kosta Perovic (13 punts), els millors

PostData 2: Als amics pericos que em llegiu i estimeu/detesteu al president Sànchez Llibre... tinc una bona/mala notícia. Tindreu Dani per estona. Almenys fins al 2015. Així ho van decidir, ahir, els accionistes reunits en Junta a la Fira de Cornellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada