divendres, 17 de desembre del 2010

El dia de les boles calentes

S'acaba de celebrar a Nió (Suïssa) el sorteig de vuitens de final de la Champions, en un nou dia de les boles calentes, en què la mà de la UEFA prima més que la mà innocent de qui treu les boles (aquest cop Gianfranco Finni) I el Barça li ha tocat l'Arsenal. Un altre cop Cesc tornarà a jugar amb el seu equip de l'ànima, i intentarà aquest cop fer un bon paper perquè ara si el tècnic Arsene Wenger el deixi anar l'any que ve la Barça. Recordem que Cesc es va perdre el partit de tornada al Camp Nou dels quarts de final de l'any passat (l'últim precedent europeu Arsenal-Barça), per lesió. Aquell partit porta grans records a Leo Messi ja que va marcar per primer cop quatre gols en un mateix partit.

De les altres eliminatòries destacar l'Olympique de Lió-R.Madrid, la reedició dels vuitens de final de l'any passat, i d'infaust record blanc. Al Bernabeu,  el migcampista Miralem Pjanic va tornar a deixar a la cuneta europea el Madrid per cinquè cop. Aquets cop, els francesos intentaran donar un altre cop la sorpresa. Tot i que és díficil que els madridistes tornin a ensopegar amb la mateixa pedra.
L'eliminatòria més atractiva potser és el Milan Tottenham. Ibrahimovic vs Gareth Bale. Una altra eliminatòria amb morbo és l'Inter- Bayern de Munich, la reedició de l'última final de la Champions que van guanyar els italians. Veurem si els bavaresos es venjaran. Raul González Blanco el gran mite del R.Madrid, tornarà a Espanya per jugar amb el Schalke 04, el seu actual equip contra el València.

Eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions 2010-2011.--- anada 15/16-22/23 de febrer i 8/9-15/16 de març.

Roma-Schacktar Donetz
Milan- Tottenham
València-Schalke 04
Inter-Bayern de Múnic
O. Lió-R.Madrid
Arsenal-Barça
O.Marsella-Manchester U , .
Coppenaghe- Chelsea

PostData: Després d'un emocionant partit, el regal Barça perd amb el Lietuvos Rytas (88-87) en la 8ena jornada de l'Eurolliga. Amb 88-85 Ricky Rubio només encerta 2 dels 3 tirs lliures que té i no pot forçar la pr`rroga. Amb la derrota el Barça ja no pot aspirar al primer lloc de grup

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada