dimecres, 8 de desembre del 2010

Malefici trencat

A la quarta va a la vençuda. Els joves del fílial es van doctorar a Europa fent un partidàs i suplint perfectament als Xavi, Villa i companyia. Amb la feina feta des de la jornada passda, Pep Guardiola va donar via lliure als joves del B que no el van defraudar. El Barça va guanyar 2-0 a un lamentable Rubin Kazan. Els russos no van jugar a res, li van cedir la pilota al Barça i es van posar amb 6 defenses al darrere. Així és díficil marcar. Andreu Fontàs i Víctor Vàzquez, dues perles del planter ho van fer. Menció a part pel jove defensa Marc Bartra, que es va exhibir tat al darrere com pujant a l'atac. És un gran relleu a Gerard Piqué.
La nota negativa, la lesió, lleu això si, de Jeffren. El nano està de pega. Després de marcar el 5è gol al dia del Madrid, es torna a trencar com el dia del ceuta. Per cert, el d'ahir va ser el partit número 50 de Leo Messi a la Copa d'Europa.
2-0, malefici trencat, primera victòria al Rubin , líders de grup, i a vuitens. El 17 de desembre, a la seu de la UEFA a Nió (Suïssa), el sorteig amb els altres 15 millors d'Europa. Wembley ja està una mica més aprop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada