dimarts, 30 de novembre del 2010

Cristiano tenia raó

Havia de ser el salvador de la causa madridista, però a la seva primera gran prova de foc, Jose Mourinho es va fotre la primera gran hòstia com a tècnic blanc. Ahir el Camp Nou va viure una nova jornada històrica. El Barça de les 6 copes ja té una nova estadística que l'equiparà al mític Dream Team de Johan Cruyff: fer un 5-0 al Madrid.
Va ser una victòria del col·lectiu per sobre de les individualitats. Amb paciència, tocant i tocant, com ha fet sempre, el Barça va destrossar el Madrid galàctic 2.0. 5-0, la derrota més humiliant de Mourinho que obre nous debats de reflexió a l'entorn de la casa blanca.
Menció a part per Xavi Hernàndez, golejador i autor d'una assistència meravellosa en el segon gol. Amb la seva magistral direcció va deixar claríssim que la Pilota d'Or, al millor juagdor del món, és seva.
El Barça va estar sublim i el Madrid va estar grís, inoperant i al final impotent, cosa que va fer perillar la integritat física dels Messi i companyia.
Cristiano va estar desaperagut en combat i es va dedicar a fer merder i aq empentar a Guardiola.
29-11-2010, nova data històrica pel barcelonisme en el dia que el club feia 111 anys.
Al Camp Nou Barça 5-Madrid 0 i liderat en solitari. Al final Cristiano Ronaldo tenia raó: el Barça no va fer 8 gols es va quedar només en cinc

PostData: Ja tenim rival de la selecció de Catalunya pel partit de Nadal. El 28 de desembre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys Catalunya Honduras (selecció número 58 del rànquing FIFA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada