dimarts, 7 de desembre del 2010

Torna la bèstia negre

Aquest dimarts a les 20:45 per TVE (des de les 19:00 a Rac1), el Barça tanca la primera ronda de la Lliga de Campions a casa contra el Rubin Kazan.
Els rússoa aón un dels pocs reptes que li queden per superar a Pep Guardiola. I és que els tàrtars són una de les bèsties negres del Barça de les 6 Copes. De les 3 vegades que s'han enfrontata catalns i soviètics, el Barça mai ha aconseguit la victòria. És més, l'única visita del Rubin al Camp Nou, l'any passat, va acabar amb derrota culé (1-2). Amb la feina feta, des de la jornada passada (passi el que passi acabarà líder del grup D), el Barça sortirà amb el carro del peix i reservarà a gran part dels titulars com Valdés (tornarà a jugar Pinto), Xavi, Keita (que arrosseguen molèsties), Pedro, Villa o Piqué.
Pels rússos, però, el partit és de màxima trascendència, ja que es juguen amb el Copenaghe la segona plaça de grup i per tant l'accés a vuitens. És tant important que fa una setmana que és a Barcelona preparant el matx d'avui. Per tant sortiran amb tot, i si cal a trencar cames. Compte.
Torna la Champions, torna el Barça, torna aquella musiqueta enganxadissa, torna elRubin, torna el rosari de Kurban Berdiev, l'entrenador dels rússos. En definitiva torna el futbol europeu a l'Estadi. Barça-Rubin Kazan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada