divendres, 19 de novembre del 2010

Olor a clàssic

Aquets dissabte el Barça afronta el pertit més díficil de la temporada. L'Almeria és el rival previ abans del clàssic davant el Madrid. Per això es perillós. Tothom ja està pensant més en el partit de dilluns 29 que no pas en aquest. És el que té un Barça-Madrid, que ho condiciona absolutament tot, fins i tot unes eleccions.
A més el conjunt andalús no és pas un rival còmode pels homes de Pep Guardiola. L'estadi Juegos del Mediterraneo porta mals records al tècnic blaugrana. En aquest lloc va ser on un àrbitre més dolent que la carn de gos, anomenat Clos Gómez va expulsar al tècnic blaugrana suposadament perquèli va faltar el respecte. Posteriorment les imatges de la televisio van demostrar que com va dir el mateix Pep, en públic, Clos mentia. Dissabte el Pep es retrobarà amb el seu amic Juanma Lillo, el tècnic de l'Almeria, al qual Guardiola pot posar en l'atur.
Els andalusos venen de perdre la darrere jornada al camp de l'Athlètic de Bilbao (1-0). A part del davanter Goitom els blanc- i-vermells no tenen massa jugadors destacats i basen el seu joc en el conjunt, cosa que fa que siguin perillosos.
Aquets partit, per part del Barça, és el matx de retorn de Gerard Piqué després de la sanció per expulsió de la jornada passada. Piqué però haurà d'anar en compte ja que si veu una targeta groga es perdrà el clàssic per acumulació de targes.
Com veieu l'Almeria -Barça previ al clàssic és un partit amb molts al·licients i molt perillós ja que si no estan per la feina poden sortir escaldats
Aquest dissabte a les 20:00 (des de les 19:00 a Rac1), Almeria Barça, un partit amb olor a clàssic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada