dimecres, 10 de novembre del 2010

La Copa Danone

Aquesta nit torna la Copa del Rei al Camp Nou en el partit de tornada dels 16ens de final amb un interessantíssim Barça-Ceuta que ha deixat a molts culers sense dormir les nits prèvies dels nervis per veure sobre la gespa al potent equip de la 2ªB. A més el 0-2 a l'estadi Alfonso Múrube de la Ciutat Autònoma al matx d'anada pressagia una grandíssima entrada, comparable a la d'un Barça-Madrid.
Evidentment tot això és una broma. Igual que ho és la competició en si, el nom que porta, qui la organitza i la institució que representa. Una broma macabre, digne dels pitjors humoristes.
La Copa del Rei no interessaria a ningú si no fos que les teles paguenuna calerada als grans clubs per anar a jugar a doble partit, patxangues amb equips de 4arta regional. Un altre exemple de quin paper juga Espanya al món. Mentre a les lligues potents d'Europa, manen els clubs i fan la Copa a un sol partit, per evitar carregar els jugadors amb inutilitats, a l'Estat Espanyol, tothom depèn dels capricis de Jaume roures, l'amo de les teles i del futbol estatal. Fins quan ha de durar la broma?
En tot cas aquesta nit a les 22:00 (una altra broma), per TV3 i des d'una hora abans a Rac1 Barça-Ceuta.
Fixeu-vos la dimensió de la conya que avui els del Barça juga a Rac1 tindran companyia: la dels bojos de La Competència.
Al costat de Joan Maria Pou, Jordi Costa i companyia hi haurà Jean Paul Desgrava, Mohamed Jordi, Jep Cabestany i tots els personatges d'aquest grandiós programa de ràdio que presenten Òscar Andreu i Òscar Dalmau de 12-13 a Rac1.
Avui Copa Danone Barça-Ceuta

PostData: Ahir l'Espanyol va empatar amb el Valladolid (1-1) i passa a la següent ronda. La primera sorpresa de la jornada Copa és l'eliminació del Ràcing davant el Còrdova de 2ª A. Tot i la derrota per 3-1 a Santander els andalusos van fer valer el 2-0 a favor del partit d'anada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada