dimecres, 3 de novembre del 2010

100/150

Partit trencaestadístiques, el disputat ahir al Parken Stadium de Copenaghe entre els danesos i el Barça. L'1-1 al marcador en trenca 2 de cop: la de que sempre que juga el Barça a Dinamarca guanya i que el gol dels escandinaus és el el primer que encaixa el conjunt blaugrana al país de la Sirenita. I és que el Barça es va trobar molt incòmode amb el plantejament tant defensiu com ofensiu que va plantejar Stale Solbakken, l'entrenador dels danesos. Al minut 30 Messi va obrir la llauna en una bona jugada col·lectiva. Aquets gol és el número 100 de l'argentí des que Pep Guardiola es va fer càrrec de l'equip.
Però a la jugada següent el Copenaghe va empatar gràcies a un gol del brasiler Claudemir.
A la segona part, el Barça va patir per no encaixar més gols i fins i tot Pedro va estar a punt de donar la victòria al conjunt barcelonista, amb un xut esplèndid que es va estavellar al pal de la porteria de Willand.
La imatge del partit però es va produïr en acabar el partit quan Solbakken es va encarar amb Guardiola i van discutir acaloradament.
Al final al Parken Stadium, en el partit 150 del Barça a la Champions (sense comptar les prèvies) Copenaghe 1- Barça 1 i 2 xifres per la història: el gol 100 de Messi amb Guardiola a la banqueta i el partit 150 del Barça en la Lliga de Campions

PostData: En un amistós a la Plana , entre Sènior A i Sènior B del Círcol, els A van vèncer als B en un partit que es va desencallar a l'últim quart. Al final 70-56 i tot queda a casa. Victòria del Círcol