divendres, 5 de novembre del 2010

L'hora dels campions

2 curses, 50 punts en joc, 5 pilots que encara opten al títol de campió del món (uns més que d'altres). Són les xifres imprescindibles que heu de saber abans d'escarxofar-vos al sofà i veure el GP del Brasil de F1.
Fernando Alonso, el líder, és el gran rival a batre. Té 11 punts d'aventatge sobre el seu principal rival: el Red Bull de Mark Webber (231 per 220). L'australià i el seu company d'equip, l'alemany Sebastian Vettel, volen evitar que el pilot asturià de Ferrari canti victòria abans d'hora. Els McLaren sense massa opció (almenys Jenson Button) ajudaran als Red Bull en la seva tasca d'aturar Alonso.
Si l'asturià guanya i Webber no acaba entre els quatre primers ja tindríem campió.
El circuït d'Interlagos és un dels preferits del "Nano" ja que, si bé no ha guanyat mai, és on ha aconseguit els 2 títols mundials que de moment té.
El GP ve marcat, però, per la rajada més bèstia dita per algú sobre la F1 en els últims temps. Curiosament la fet el propi amo del circ, el capo Bernie Eclestone en una publicació britànica. Parla sobre els tres equips nous a la graellla d'aquest any (Lotus, Virgin i Hispania) que encara no han puntuat. Textualment "són una vergonya per la competició tenir aquests invàl·lids. Ens en hem de desfer." Igual que la Màfia "ara et necessito, ara et pelo." I és que no ens enganyem amics. Les altes esferes de la F1, són el més semblant a tota la triologia de "El Padrino" sencera.
Diumenge a les 17:00 (TV3) GP del Brasil de F1. Arriba l'hora dels campions

PostData 1: Més F1. Ja tenim calendari de competició pel 2011. Hi haurà 20 Grans Premis. L'últim caramel de Tito Bernie és el GP de l'Índia del 30 d'octubre. La competició arrenca el 30 de març a Bahrain i acabarà el 27 de novembre al Brasil. El 22 de maig arriba la festa de la F1 al Circuït de Catalunya amb el GP d'Espanya, en el que serà la primera prova en territori europeu

PostData 2: El Regal Barça va perdre, sorprenentment, amb el Fenerbahce turc en la tercera jornada de l'Eurolliga de bàsquet, ahir al Palau Blaugrana (61-69) Partit seriós dels otomans i un mal partit dels catalans. Conseqüència: la segona derrota del Barça de la temporada, la primera a Europa i les 2 al feu barcelonista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada