dimarts, 2 de novembre del 2010

Cants de sirena

Avui a les 20:45 (des de les 19:00 a Rac1), el Baça torna la visita al Copenaghe, en la quarta jornada de la primera fase de la Lliga de Campions. Si els catalans guanyen s'asseguraran matemàticament l'accés als vuitens de final de la Copa d'Europa.
El partit ve marcat pel que va passar al Camp Nou fa 15 dies amb el ja cèlebre xiulet de Pinto que va despistar al davanter Santín quan marxava cap a la porteria culé. Per aquest fet al segon porter del Barça l'han sancionat amb 2 partits. Que no es preocupi el davanter brasiler dels danesos, perquè davant tindrà Valdés. O potser sí. Perquè Valdés, potser no xiula, però no li cal per intimidar al personal.
La d'avui és la quarta visita del Barça a la terra de La Sirenita, on sempre ha guanyat i, on a més, mai ha encaixat cap gol. I vistos els partits previs dels culers, els quals ha tornat a rutllar la màquina perfecta, sembla difícil que punxi. Villa torna a estar en plena forma, Messi ja el coneixem i Xavi, el líder del mig del camp i termòmetre de l'equip està al 100%.
L'última visita del Barça a terres daneses va ser l'any 2004, en la primera temporada de Joan Laporta a la presidència i de Frank Rijkaard a la banqueta. En aquella eliminatòria de la Copa de la UEFA, un tal Ronaldinho, cridat a ser el millor jugador del món va fer anar de corcoll al Bromby per donar al seu equip la victòria (0-1)
Avui el futur del Barça a Europa passa per la terra de la Sireneta de Hans Christian Andersen. A l'estadi Parken Copenaghe-Barça

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada