divendres, 11 de desembre del 2015

TAAAAAAAD. El Madrid eliminat

Carta oberta a Chendo

Estimat Chendo

Com farien els pares als bebès (bastant ridícul per cert, potser perquè no sóc pare ho dic) Taaaad. Gràcies delegat (aquesta hora encara). La teva gran errada és carnassa pel barcelonisme. Fill meu t'has cobert de glòria. Però el club que representes encara més.
I mira que no les tenia totes. Però el TAD, ha donat l'estocada final. Ni Ésser Superior ni mà negre de Florentino. Taaaad. El Madrid eliminat de la Copa per alineació indeguda de Cheryshev a Cadis. Cherygota diuen per allà baix (quins catxondos). Total, per no mirar la fulla de sancions, pública de la RFEF. Amagada (no busquis perfecció i feina ben feta a Villar que ja té prou feina a la UEFA) però pública.
De delegat modest d'un club de bàsquet a delegat. Mira, entre tu i jo. Per més apassionant que és la nostra feina no és molt difícil. I al principi del partit tant tu com jo hem de donar fitxes i estar pendent de sancions. I després disfrutar del joc o fer estadística com jo. És fàcil, però si no ho saps fer, per més eines que tinguis, planteja't plegar. Ei. T'ho dic com a company de fatigues.
Tu tens tota o força part de la culpa. Però el paper d'estrassa de Florentino Pérez, Tu Presidente és de traca i no ho salva ni el Déu que aludeix quan parla paper en mà per llançar l'encíclica del Bon Pastor quan l'espifia. Envia recurs a apelació que es tomba ipsofacto. L'envia al TAD i el tomba. I aquí para. TAAAAD. Ridícul. Un més en aquest 2015. Però tranquil, Florentino no plegarà, cosa que no puc afirmar de tu Chendo, per molt mite que siguis sobre la gespa en èpoques pretèrites. Diguem-ne que a tu et convidaran amablement a marxar. Sempre pots culpar a Kevin Roldan (amb ell va començar tot)
En fi amic Chendo, de delegat a delegat. L'has vessada però el què ha fet posteriorment el Madrid és de traca i mocador.
Taaaad. El TAD us ha retratat. Ja podeu tornar les entrades que heu venut per la tornada de Copa (si algú n'havia comprat)
Estimat Chendo, modestament m'ofereixo a fer-te classes de delegat. Però de moment et dic Taaaaad

Firmat

Un del gremi de delegats modestos del 
futbol... Aeri

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada