dilluns, 14 de desembre del 2015

Konichiwa Japó

Amb el Barça al Japó per disputar el Mundial de Clubs així va anar el cap de setmana previ.
Doncs no va ser bo pel Barça que després de jugar uns bons 60 minuts on va marcar dos gols (un de falta directa de Messi) l'equip es va desconnectar i va acabar empatant el matx 2-2. L'equip segueix líder de la Lliga, però empatat amb l'Atlètic de Madrid que va guanyar a l'Athlètic de Bilbao. L'Espanyol va perdre amb el Celta per la mínima amb un golàs de vaselina de Iago Aspas. I el Madrid va perdre a Vila-real.
A Segona, derrota del Girona amb l'Elx, del Llagostera a Còrdova i del Nástic a Leganès. El dia que es va celebrar el Sorteig de grups de l'Eurocopa 2016 de França on la vigent campiona cau al Grup D, el de la mort amb Turquia, República Txeca i Croàcia. Avui més sorteig, el de vuitens de final de la Copa d'Europa amb el Barça com a cap de sèrie i amb tornada a casa
En bàsquet, el Manresa guanya a la pista de l'Obradoiro, la Penya cau a Sevilla a la pròrroga, atenció, llançant 49 triples i el Barça va vèncer a l'Unicaja. A l'NBA, punt i final de la ratxa d'imbatibilitat dels Warriors. Es queden amb 24 victòries des de l'arrencada de la Lliga. Tot això el dia que es signà que Finlàndia, Turquia, Rumania i Israel seran seus de l'Eurobàsquet 2017 amb fase final a Istanbul. Un nou cicle del bàsquet
El Barça - Granollers, el derbi català a la Lliga ASOBAL d'handbol acaba amb triomf dels blaugranes,  la número 76 consecutives del conjunt de Pasqui.
I al Palau Sant Jordi es va celebrar el Superprestigio Dirt Track, la tercera edició d'aquesta festa del motor i les motos organitzada per Marc Màrquez que tanca el curs 2015 amb una cursa de Dirt Track amb els millors pilots del Mundial de motos i els grans especialistes del Dirt Track, una modalitat tipus Enduro que practiquen també els pilots del Mundial de motos en entrenament o per diversió. A la gran final, el gran amo del Dirt Track, Brad Baker va guanyar a Màrquez.
Tot això, el dia que el Barça va fer camí del Japó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada