dimarts, 22 de desembre del 2015

El porro de Blatter

La FIFA és un organisme tant estrany i complex que es sanciona a ella mateixa. Jo crec que, l'autor de El Padrí es va inspirar en la FIFA i els seus dirigents per crear els Corleone.
El Comitè d'Ètica de la FIFA ha suspès de tota activitat futbolística a Michel Platini i al propi Sepp Blatter per 8 anys per pagaments irregulars al 2011, se suposa que lligant amb la corrupció en l'adjudicació dels Mundials Rússia 2018 i Qatar 2022. I sinó, aquest Comitè d'Ètica té encara més feina. Un autèntic porro de Maria Lluïsa. Blatter que sanciona al Barça per la cagada amb els nens, (el càstig és sever i excessiu però la cagada és del Barça) que hauria de sancionar Madrid i Atlètic pel mateix motiu, però que no ha passat encara, és castigat per, com a mínim, corrupte. Un perla.
Blatter ha fet un Pujol. 33 anys al capdavant de la FIFA, en teoria modèlics i que van servir per convertir la FIFA en gairebé estatus d'estat nacional. I després tot salta pels aires i la merda raja com un guèiser. La diferència és que Pujol queia simpàtic (aquella conyeta, la ironia i Hristo Stoichkov fent-lo botar a la Plaça de Sant Jaume). Blatter cau com una puntada de peu als pebrots i si Stoickov el fa saltar és per fotre'l daltabaix.
Blatter condemnat per Blatter. Un gran porro. Per cert, qui entregarà la Pilota d'Or a Messi l'11 de gener?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada