dijous, 17 de desembre del 2015

S'estrena el campió d'Europa

El Barça no ha de tenir problemes demà per superar el Guanghzhou xinès a les semis del Mundial de Clubs del Japó. Per molt que estigui entrenat per Luiz Felipe Scolari, l'exentrenador del Madrid i exseleccionador de Portugal i Brasil. Per molt que hi hagi Robinho, l'exmadridista vingut a molt menys si en alguna ocasió es podria haver considerat bon futbolista. I per molt que els xinesos haguessin fet saltar la sorpresa eliminant l'Amèrica de Mèxic als quarts de final. Un Guanghzou que aquest 2015 ja va jugar en pretemporada amb el Madrid. Un equip afortunat doncs.
El d'aquest matí a les 11:30 a 8TV, des de les 10:30 a Rac1 però és oficial, no és de pretemporada, però ha de ser un tràmit abans de la final de diumenge amb un River Plate argentí que va patir molt per vèncer a l'altre semifinal al Hiroshima Sanfrecce japonès.
Però per arribar a aquest tràmit s'ha d'haver guanyat la Copa d'Europa. Que no es fa cada dia. Així que per guanyar el Mundial de Clubs i ser campió del món s'ha de ser primer el millor equip d'Europa. Per tant, més que pel resultat, que no hauria de patir per guanyar si pel joc ha de fer un bon partit amb un rival que oposarà resistència fins on pugui. El Barça és millor que el Guanghzou però ho ha de demostrar perquè River en teoria era millor que Hiroshima i no ho va demostrar. Així que pas a pas en una competició i un país, al Japó, que ha portat alegria però més d'una tristesa al Barça. Rai al 92 i Pato al 2006 són noms nefastos pel barcelonisme que associem amb Japó. Que el pròxim no sigui Robinho. Si el Barça surt concentrat no passarà. Avui s'estrena el Campió d'Europa buscant el títol mundial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada