divendres, 18 de desembre del 2015

Pedres

De cons a pedres. Objectes inanimats, protagonistes de l'actualitat.
Luís Suarez, la pedra filosofal, la pedra angular del Barça que va liderar l'equip a guanyar el Guanghzou xinès a les semis del Mundial de Clubs. Ell va fer els 3 gols, amb una exhibició d'un magistral Andrés Iniesta assistint. Suarez va ser el líder i home gol per la baixa sabuda de Neymar i la de Messi que va patir un còlic nefrític, és a dir pedres al ronyó. Esperem que almenys un dels dos altres cracs estiguin a la final de diumenge amb River Plate. Però vist el paper galdós de River a aquest Mundial no passaria res perquè no hi sigui Messi o Ney. Fins i tot amb Sandro i Munir resoldríem la final. Per cert, en el partit del Guangzhou hem vist una gravíssima lesió d'un dels jugadors xinesos que s'ha trencat tíbia i peroné en caure el seu propi pes en una jugada fortuïta amb Alves. Esfereïdora imatge.
I a Londres s'han tret la gran pedra al ronyó, la pedra al fetge, la pedra a la sabata que emprenyava i s'han deslligat de la pedra de ciment als peus que l'enfonsava a un punt del descens en Lliga. José Mourinho va ser destituït del càrrec de tècnic a Stanford Bridge, després dels mals resultats, mal rotllo amb els jugadors i amb qui mana. Això si, ha perdonat els 50 M d'€ d'indemnització per si el fotien fora. Però no ha perdonat els 16 kilos de tota la temporada que no ha acabat. Coses del The Special One. El relleu de Mou al Chelsea seria l'holandès Gus Hiddink  . El dia per cert que sona fortíssim que Pep Guardiola marxa del Bayern per anar l'any que ve al Manchester City dels exblaugranes i amics Txiqui Begiristain i Ferran Soriano. Carlo Ancelotti, el tècnic de la Décima del Madrid seria nou tècnic a Baviera.
Suarez, Messi I Mourinho, pedres de la jornada. I ja ho sabeu: qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra. Oi, Margarit?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada