dijous, 24 de desembre del 2015

Bon Nadal!!!

Bon Nadal a un dels millors Barça de la història. Qui els hi hauria de dir al Barça de les 5 Copes que tindrien rèplica i per triplicat. Som uns autèntics privilegiats del què estem vivint ara i que generacions enrere ni ensumaven? Bon Nadal a Messi i que vigili amb el que menja no li vingui mal de panza i tinguem crisi com al gener de 2015. Si, aquest 2015 va començar fatal, us ho creieu o no.
Bon Nadal a Mr Chen, que no sé si el celebra, però que a Can Perico se'n sentirà molt a parlar. Bon NAdal a Rafa Benítez que sembla que té les hores comptades a Madrid, perquè torni José Mourinho. En fí, qui els entengui que els compri. Jo passo.
Bon Nadal al bàsquet català. En especial a la Penya. A veure si entre torrons i neules es refà una mica que no va molt fina.
Bon Nadal a l'handbol i a l'hoquei blaugrana que han viscut un grandiós any per a celebrar.
Bon Nadal als tirans Novak Djokovic i Lewis Hamilton, que amb raqueta i volant en mà, encar ali treuran la feina als Reis Mags i portaran ells els regals. Quines bèsties. I quin any
I bon Nadal a Rio. Que al 2016 seràs gran protagonista. Ciutat olímpica i on tots els ulls giraran a tu.
I és clar. Bon Nadal a tots els lectors del blog. Que gaudiu i disfruteu en companyia dels que us estimeu i de tnat en tant penseu en els que no hi són. Tornarem el 28, repassant el cap de setmana de Nadal i encarant el 2016.
Bon Nadal... I com sempre, sort, moltíssima sort

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada