dilluns, 31 d’octubre del 2011

Esportclub: L'esport no fa pont

L'anàlisi del cap de setmana esportiu té un nom aquí. Això és... Esportclub

La maneta de la penitència

Minioració de perdó a Leo Messi

"Perdona'm Leo, per haver dubtat de tu. Perdon'm per haver pensat que estaves acabat. La teva misericòrdia i el teu poder ens ha tornat a fer callar les nostres boques pecadores. Un Hat trick ens ha salvat de caure en mans del diable de la incredulitat. Perdona'm Leo, mai més tornarem a dubtar de tu. En nom del Pep, del Tito, de l'esperit Sandro, Leo"

A part del Hat Trick de Messi, Isaac Cuenca va tornar a ser titular i va marcar. El cinquè gol és un golàs de Dani Alves des de fora de l'àrea. Per últim destacar el debut del jugador del planter Gerard Deulofeu. Ha tornat la bèstia Messi. 1,2,3, botifarra de pagès Pels segles dels segles Messi.

Més futbol. L'Espanyol va perdre a Màlaga perquè l'àrbitre va considerar que rebre una pilotada a l'ull es castiga amb penal a favor de l'agressor. Romaric, que no té l'ull més morat perquè és negre i no es nota tant, encara es pregunta perquè. I a Segona el Nàstic de Tarragona s'ha carregat a Joan Carles Oliva, el seu tècnic després de la derrota amb el Barça B al Miniestadi blaugrana

Badalona guanya el derbi dels planters

Joventut i Estudiantes van disputar el partit més genuí del bàsquet estatal. El duel dels planters. Una mateixa filosofia: la de formar joves amb talent per l'eport de la cistella. Badalona va Ramiru de Maeztu. Als prolegòmens el públic del Palau Olímpic va rebre Pepu Hernández, l'èxtècnic de la Penya, que va tornar a Estudiantes, amb diversitat d'opinió: tants aplaudiments com xiulets. Els madrilenys van començar dominant fins a la mitja part. A la represa la Penya va reaccionar gràcies a Pooh Jetter i es va endur el partit per un marge estret, en part perquè els àrbitres van voler ser protagonistes. El Manresa va perdre al camp del Cajasol de Sevilla i el Barça va guanyar a la pista del Fuenlabrada

El Círcol tampoc fa pont

El pont de Tot Sants va fer que l'activitat al bàsquet català funcionés a mig gas, jugant-se només les categories Junior i superior.

Visitar el líder no ha de ser la millor manera de redreçar un rumb erràtic de derrotes, i el Junior 1 de Josep Velasco ho va poder comprobar dissabte a Sabadell. Va perdre, i de bastant, però tot i això es van poder veure algunes llums d'esperança que fa pensar que la sortida del túnel és propera, com per exemple el només perdre el segon quart de 2 punts iun parcial posterior de 0-11.

I de Sabadell marxem al districte de Sant Andreu de Barcelona on el Sènior B masculí d'Oriol Bosom va perdre al camp del Jesús Maria Claudina Thevenet. El Círcol anava amb moltes baixes, i de gran pes, i per tant va anar reforçat amb 2 juniors (Otger Riera i Martí Callau) i 3 Sots 21 (Èric Carreras, David Molina i Albert Viñallonga). Va ser un partit ajustat al marcador que es va decidir a l'últim segon per dos tirs lliures fatídics. La loteria dels 4'60m va fer decantar la moneda al costat dels barcelonins, que jugàven amb només 6 jugadors. Amb 73-70, Jaume Lleal tés dos tirs lliures. Encerta el primer, falla el segon, però el rebot va a parar a mans rivals que s'enduen el partit. Una llàstima i una victòria increïble per part local que no es creien el què havien fet.

A la mateixa hora que el Sènior B masculí jugava les seves homòlogues femenines queien per la mínima a la pista del Parets

Diumenge, un derbi a Àusias March obria un gran diumenge pel Círcol. Era el Badalonès Junior de 1er any. Un partit empocionant d etampteig escarransit (38-37), en què els nanos de Xavi Bruget i Marc Nadal van dominar 30 dels 40 minuts. A l'últim període un 16-8 per part del Badalonès va decantar la balança.

Al migdia les noies del Junior femení de Ramon Pasquina van guanyar a la complicada pista del Centelles i continuen líders de la lliga.

I a la tarda, l'apoteosi final. Els espectadors que ens vam citar a La Plana van viure un triplet històric de triomf. A les 16:00, a l'hora del cafè i el puro, el Júnior A d'Andreu Lladó va oferir un aperitiu de luxe davant de l'Sferic de Terrassa. Des del minut 0, va posar les coses clares. Una victòria inapel·lable. Posteriorment el Sènior A masculí va servir un gran primer plat amb la victòria davant la Garriga. I finalment el Sots21 Preferent va acabar el menú amb unes excelses postres, en un partidàs davant Torreforta. Els homes de Basili Bellès i Alfred Surrà, amb una gran defensa va desactivar qualsevol intent d'atac dels tarragonins. La nota negativa, una nova lesió al turmell. Aquest cop li ha tocat a l'Albert Viñallonga. Des d'aquí molts ànims

Acabem parlant del Sènior femení que va caure a la pista d'una de les bèsties negres de l'entitat, aquest any: el Grup Barna. Igual que el Sots21, les noies de Jaume Lleal també van perdre.

La setmana que ve, torna tot a la normalitat, amb la represa de tota la competició. Sort

La nova joguina de Mr Bernie

En el cap de setmana que el patró i quasi Capo de la F1 feia 81 anys,Bernie Eclestone es va fer un autorregal en forma de GP a l'Índia. El primer GP de F1 al país de les vaques sagrades passarà a la història perquè el va guanyar la vaca sagrada del 2011 Sebastian Vettel. Va estar intocable, com les vaques a l'Índia. Tant intractable que va aconseguir el seu primer triplet en un GP: Victòria, Pole Position als entrenaments i volta ràpida en cursa. Queden 2 GP i el peix ja està tot venut. Se l'ha endut l'alemany intocable: Sebastian Vettel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada