dimecres, 19 d’octubre del 2011

Txecs en blaugrana

Aquesta nit, a les 20:45 (des de les 19:00 a Rac1), el Camp Nou rebrà la visita de tot un campió de lliga, d'un equip que va de blaugrana,... i fins aquí tot rastre de comparació possible entre el Barça i el Viktoria Plzen.
El campió de la lliga de la República Txeca és un desconegut en el panorama futbolístic europeu. Tot i que Txèquia és un lloc de peregrinatge força habitual en la Copa d'Europa, sobretot la seva capital: Praga.
El Plzen és un nouvingut a la Champions i és la segona maria del grup H juntament amb el BATE Borisov
Aquest partit no ha de tenir complicacions per a un Barça que vol revalidar la corona de campió europeu. Això no vol dir que no tingui importància. Superar aquesta minieliminatòria davant el conjunt txec, significaria passar als vuitens de final de la màxima competició europea de clubs.
Del conjunt cerveser (Plzen és on hi ha la fàbrica més important de cerveses del món), no hi ha cap jugador de renom internacional. Tot i que hi ha a la porteria un Cech. Res a veure amb Petr Cech, el guardià de la porta del Chelsea, per molt que ambdós siguin porters, txecs i comparteixin el mateix cognom. Peter Cech i Marek Cech (el porter del Viktoria Plzen), no són parents.
I una curiositat per acabar. El Viktoria Plzen vesteix de blaugrana (tot i que avui, per raons òbvies vestirà amb l'uniforme suplent, samarreta blanca i pantalons negres). Lúltim enfrontament entre el Barça i un homònim blaugrana va acabar amb una maneta catalana. Va ser en la lligueta de grups de la Champions de fa 3 anys. Aleshores el Barça de Pep Guardiola va vèncer el Basilea suís per 0-5 i encarrilava el camí cap a la tercera Copa d'Europa de la seva història, la de Roma el 2009.
Avui al Camp Nou 2 x1 en blaugranes: Barça- Viktoria Plzen

PostData 1: El Madrid- Barça de Lliga de l'11 de desembre s'escalfa. I no pas per José Mourinho. Felicitats a l'estrany personatge que vol posar el partit a les 12:00 del migdia d'un diumenge. Ho fa perquè els pobres nens japonesos no ses tinguin que aixecar a les tantes de la matinada per veure jugar el Barça. No fotem bromes. Un partit com el Barça-Madrid s'ha de jugar a la nit, amb tota la passió que comporta,a mb tota la prèvia, els nervis i les ganes. Això també fa gran el clàssic

PostData 2: Després d'una reunió de 16 hores, sembla que el conflicte per desbloquejar el lockout a l'NBA no s'ha arreglat, però que està en vies de fer-ho. Sembla que l'acció del mediador extern fa avançar les negociacions. No s'ha arreglat res, però sembla que la solució està a prop

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada