dijous, 20 d’octubre del 2011

Gràcies per intentar-ho. Provi-ho un altre dia.

Leo Messi no va tenir el dia ahir davant el Viktoria Plzen, en la tercera jjornada de la Champions. I no va ser perquè no ho intentés. Va enviar 2 boles al pal, va marejar la perdiu a la defensa txeca i va estar sempre buscant el gol, sense èxit. Això és una mala notícia... pel Sevilla, el pròxim rival del Barça a la Lliga, dissabte. Si normalment Mesi té gana de gol imagineu-vos quan no marca les ganes que té de perforar la porteria.
El Barça va tenir lapilota i les ocasions, però li va faltar aquella frescor característica que fa del Barça un equip únic. També és cert que el plantejament ultradefensiu del Plzen, va impossibilitzar el joc fluïd del Barça. Amics el Barça és humà, i no pel fet de marcar només dos gols, no vol dir que hi hagi crisi a Can Barça, com es vol fer veure des de les Espanyes.
Si, el Barça només va fer 2 gols, però va mantenir el seu segell d'identitat. Potser no va ser el millor Barça el d'ahir, però va fer el què havia de fer, guanyar i posar la primera pedra als vuitens de final de la competició
Andrés Iniesta al minut 10 va obrir la llauna en una jugada invertida. Leo Messi va fer l'assistència i el rostre pàl·lid de Fuentealbilla va fer una jugada made in Messi, amb dos driblings inclosos per marcar. A la segona part, David Villa va fer el segon aprofitant una pilota morta, fruït d'un penal comès no xiulat sobre Messi (un altre i ja en van uns quants).
Al Camp Nou Barça 2- Viktoria Plzen 0. Ah i Leo, gràcies per intentar-ho, un altre dia serà... segurament dissabte amb el Sevilla

PostChampions: De la jornada europea d'ahir destaquem les golejades del Madrid a l'Olympique de Lió (4-0) i del Chelsea al Genk belga (5-0). I derrotes dels dos valencians, per sengla resultat (2-1), el Vilarreal davant el Manchester City i el València al camp del Bayer Leverkusen

PostData: Nova reunió per desbloquejar el lockout a l'NBA... i res. Seguirem a l'espera