divendres, 18 de març del 2011

Road to Wembley

Gary Lineker, embaixador de la final de la Champions a Wembley i encarregat de treure les boles dle sorteig de quarts de la Champions, no ha donat massa sort als seus eequips, en especial al Barça. I és que als blaugranes s'hauran d'enfrontar amb el Shacktar Donetz. No ens enganyem, però. El problema dels ucraïnesos rau en les circumstàncies en què es juga l'eliminatòria. La tornada es jugarà a Ucraïna, a unes 5 hores de vol de Barcelona, i a més a només 4 dies de jugar-se el Madrid-Barça de lliga. En tot cas significa el retorn de Dimitro Txigrinsky al Camp Nou (ningú el trobarà a faltar segurament). Futbolísticament el conjunt de Pep Guardiola és millor infinitament que el de Mircea Lucescu, tot i que sempre ha patit per guanyar-lo (recordeu sense anar més lluny la final de la Supercopa d'Europa del 2009)
Una eliminatòria incòmode, però, que pot portar un regal als culers espectacular: quatre clàssics en 2 setmanes. I és que el Madrid s'enfrontarà al Tottenham (l'altre equip de Lineker) de Gareth Bale, la gran revel·lació de la competició. En principi però els blancs no han de tenir massa problemes. Doncs això, si Madrid i Barça passen a semifinals, s'enfrontaran entre si, cosa que significarà veure en 2 setmanes 4 Barça-Madrid (el de Lliga, la final de Copa 4 dies després i l'eliminatòria de semis de la Copa d'Europa una setmana després).
La tercera eliminatòria és sens dubte la més atractiva de totes. El derbi anglès entre Chelsea i Manchester promet emocions fortes i un pronòstic molt díficil de preveure. L'Inter-Schalke 04, té l'única emoció de veure quants minuts aguantaren els alemanys sense encaixar un gol. L'Inter és gran favorit.
Definit el camí cap a la final de Wembley. Road to Wembley. El 28 de maig és la data d'arribada

Quadre de quarts

R.Madrid - Tottenham Hotspurs
FC Barcelona- Shacktar Donetz

Chelsea-Manchester
Inter-Schalke 04

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada