dilluns, 28 de març del 2011

Esportclub: De Rodes i Cistelles

El cap de setmana esportiu té un nom aquí: això és... Esportclub

L'últim sopar

En un cap de setmana sense futbol, el bàsquet i el motor agafen tot el protagonisme. A l'ACB, torna un clàsic: quarts de final de l'Euroliga i en l'impass entre 2 i 3er partit derbi Manresa- Barça. Ja és la tercera vegada consecutiva que passa. Abans de visitar dimarts l'OAKA d'Atenes, els blaugranes, amb Navarro reservat, va vèncer als bagencs amb certa facilitat. Molt més d´´ificil ho va tenir la Penya per vèncer l'Alacant a l'Olímpic. De fet va ser gràcies a un bàsquet de Russel Robinson a l'últim mment que va decantar la balança.

El millor de l'any

El Júnior del Círcol Catòlic va completar una gran setmana amb una victòria molt important davant el díficil St Narcís de Girona (segon classificat).
2 claus expliquen el perquè del triomf: una actitut exemplar i una defensa asfixiant. El partit però no va començar massa bé. Els gironins des de bon principi van imposar el seu ritme lent i rocós, afavorit a més per un joc dur i continues interrupcions per asecar la pista. A la mitja part perdíem 25-33. A la represa, els visitants es van posar 14 amunt, fet que va obligar al ahir tècnic Jaume Lleal a demanar temkps mort. Va ser un moment clau. La consigna era clara: encara estàvemk vius i amb actitut i defensant a morir es podria treure el matx endavant. I ho vam fer. De manera col·lectiva. Tothom va aportar el seu granet de sorra, tant en defensa com els conseqïuents contraatacs, més letals que mai ahir.
De mica en mica vam anar eixugant la diferència. La fèrria defensa del Círcol va posar molt nerviosos als gironins que erràven molt. En res tornàvem a estar empatats. Tornem a començar. Però aquets cop, el ritme i el joc era del Círcol. Els gironins seguíem fallant i tots nosaltres, els 5 títulars, la banqueta i la grada marxàvem del marcador.
Al final del partit, victòria clau per seguir amb les aspiracions d'un equip, que ahir va demostrar la millor versió. Un equip que conjuntat com ahir pot fer saltar la banca i pot vèncer a qualsevol. De fet el Círcol és la bèstia negre del Sant Narcís, ja que també el va vèncer a l'anada.
Una gran victòria d'equip que ens afiança a la setena posició. La setmana que ve, visita a Blanes amb la moral carregada i amb total ambició i convicció
M'agradaria agraïr el suport dels pares, amics i familiars presents ahir a la Plana pel seu suport constant, sobretot en els moments més díficils. Ells també van guanyar. Gràcies

La vida segueix igual

Quatre mesos de descans i una nova temporada la cosa segueix igual. Sebastian Vettel segueix guanyant i a més passejant-se. A la segona plaça un Lewis Hamilton que amb el seu McLaren es posiciona com a rival de Vettel per la corona. Ahir però el protagonista a Austràlia, al primer GP de la temporada de la F1 va ser el rús Vitaly Petrov que va aconseguir una sorprenent tercera plaça-Alonso queda 4art després d'una mala sortida. El català Jaume Alguersuari, després de topar amb Michae Schumacher acaba 11è. La polèmica, ja comencem, la protagonitzen els Sauber que van quedar desqualificats per un ús indegut de l'aleró mòbil del darrere. D'aquí dos setmanes la vida continua a Malàisia

Vencedors

Que tenen a veure, l'empresari lleidatà Andreu Subies, Alberto Contador i el Barça Borges d'hambol? Que els tres van guanyar. Subies va vèncer les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol. S'acaba l'era del terror de Jordi Casals. L'objectiu de Subies rellançar el partit solters vs casats amistós del Nadal de Catalunya, reactivar l'economia i tenir almeys un dia de tranquilitat. Ah i entendres amb Johan Cruyff.
Alberto Contador va guanyar al Volta Catalunya de cicisme, la del Centenari. La victòria al coll de Pal  va resultar definitiva.
El Barça Borges va guanyar a l'anada dels vuitens de la Copa d'Europa d'ambol ahir al Palau a Vezsprem hngarès. La renda de 7 gols (28-21) pot semblar àmplia per la tornada, però la pista hungaresa serà una ratera on el conjunt de Xavi Pascual haurà de saber patir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada