dimecres, 23 de març del 2011

I feel Emotion

Emoció. Això és el que es va viure en 3 dels 4 partits de quarts de final de l'Eurolliga d'ahir que van iniciar el seu particular camí al Sant Jordi. Sens dubte, el partit que tothom esparava el Barça Panathinaikos no va decebre a ningú. Més d'un espectador al Palau va tenir una estranya palpitació al cor propera a l'infart. El PAO va imposar el seu ritme lent i el seu joc estàtic en tot moment, cosa que va dificultar el joc ràpid de contraatac dels de Xavi Pascual. A més el director de joc grec Dimos Diamantidis va estar especialment encertat anotant 26 punts i sent peça clau dels grecs en tot el matx. Amb 82-80 pel Barça, Navarro té 2 tirs lliures per donar definitivament la victòria, però en falla un. Diamantidis a la desesperada prova un triple i topa amb Sada que els àrbitres consideren antiesportiva. El base grec no falla els 2 llançaments, i en l'atac posterior llença un triple que per sort no entra de miracle. Al final 83-82, infart al Blaugrana i èxtasi final. El Barça s'endú el primer punt de l'eliminatòria. Demà a les 21:15 segom round del combat de boxa entre els 2 equips més grans actualment del bàsquet europeu al feu culé.
Tant al derbi ACB Madrid- València, com al Caja LAboral Maccabi hi va haver emoció de la bona. Finalment blancs i baskonistes s'emporten el primer punt.
On no va haver emoció va ser al Pavelló de la PAu i l'Amistat d'Atenes on el Montepaschi va justificar en part el nom de la instal·lació. Va voler tanta concòrdia que no va voler jugar. El lamentable 47-9  favor d'Olympiakos a la mitja part ho diu tot.
En fi en el primer partit dels quarts de l'Eurolliga victòria culé i 4-0 locals 4 vidsitants 0. demà serà una altra història de nervis i emoció. I feel emotion

PostData: Fi del culebró Alves. El Barça i el lateral brasiler han arribat a un acord de renovació fins al 2015. Els contractes publicitaris han decantat la balança

1 comentari:

  1. m' agrada tot menys quan diu k el triple a l'últim segon no va entrar per sort, "ojalá" hagués entrat!! ;) :P

    Daniel Muñoz.

    ResponElimina