dijous, 24 de març del 2011

El terror DD

Xavi Pascual els va avisar: el perill més important del Panathinaikos era ell. Els defenses blaugranes van fer el què van poder. Però el dimarts estava especialment inspirat. Va anotar 26 punts, va repartir assistències a mansalva i per poc no guanya el partit ell solet. És Dimos Diamantidis, el genial base del conjunt hel·lènic, sens dubte l'arma més perillosa del PAO. Dimarts va fer el partit de la seva vida.
Avui, a les 21:15 des de les 19:00 a Rac1, el Barça, tot el Barça en conjunt, té l'oportunitat de redemir els seus pecats, en el segon partit del Play Off de quarts de l'Eurolliga, que es jugarà al Palau. Si poden aturar a Diamantidis, el Barça tindrà mig partit al sac. Aturar Dimos és parar en sec qualsevol acció ofensiva grega, ja que totes les boles passen per les seves mans. I amb ella pot anotar o assistir a Batiste a Peperoglou o Nicholls, tres armes més dels grecs ofensivament.
L'altre mig partit el tindrà el Barça si els seus homes estan més encertats que dimarts. Sobretot gent com Navarro o Alan Anderson, que van estar bastant fluixos. Lakovic però va agafar la responsabilitat de l'atac barcelonista i va ser l'ártífex del primer punt del Barça en aquest últim viatge al Sant Jordi.
Aquesta nit el Barça s'enfronta a una inesperada nova bèstia del bàsquet. Dimitris Diamantidis, el terror DD.
Per acabar una pregunta: aconseguirà Montepaschi anotar més de 41 punts en el seu partit davant Olympiakos? Podrà anotar més de 9 punts a la mitja part?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada