dimarts, 15 de març del 2011

Merda va !!!

Villarato, el calendari, els horaris, Jaume Roures, els àrbitres... Qualsevol excusa és bona per engegar el ventilador i esquitxar de merda el Barça. El R. Madrid està molt nerviós. Massa. L'acusació de dopatge al Barça és la gota que fa vessar el got. Ja n'hi ha prou. El club català, que normalment fa cas omís a tot aquest tipús d'especulacions, se n'ha afartat i ha demandat el missatger (la Cadena Cope). L'acusació és fastigosa, però fer servir com a conillet d'indies algú altre és vomitiu. I encara ho és més quan el Reial Madrid, amb el beneplàscit de l'Ésser Superior, Florentino Pérez, no ha desmentit el què va dir Juan Antonio Alcalá, l'ase dels cops, en nom del Madrid. Un altre cop el señorio que suposadament canta el seu himne queda en entre dit. És vil, fastigos, repulsiu i vomitiu, que un club com el Madrid vulguin amagar les seves carències futbolístiques enviant sicaris com Mourinho o els periodistes de la COPE, per engegar el ventilador i fotre merda, a canvi de guanyar uns oients més a la SER, en la guerra, absurda, entre la cadena dels capellans i la més antiga de l'Estat, per la marxa de gairebé tota la redacció d'esports de la SER a la COPE.
Una altra excusa, una altra martingala, per desestabilitzar el Barça de Pep Guardiola. A part que no ho han aconseguit, han encabritat la bèstia blaugrana, que el 16 i 20 d'abril es menjaran uns merengues a la salut de Mou i Flo. I de pas emprenya la Federació Espanyola, ja que el Madrid la va acusar de fer uns controls antidòpings lamentables (en això tenen raó)
Quina serà la pròxima estrategema de la casa blanca? Acusa el Barça de matar a Kennedy?

PostData 1: Luís Enrique, l'entrenador del Barça B, plegarà a final de temporada. Tres anys després d'assumir el càrrec, va pujar l'equip a Segona A, el mantindrà fent una gran temporada i s'ha fet un noom en el futbol espanyol. El seu futur passa per primera divisió presumiblament Getafe o Sporting de Gijón. Gràcies Lucho

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada