dilluns, 23 de juliol del 2012

Festa preolímpica

A una setmana dels JJOO, la F1 i el ciclisme han ocupat el protagonisme de la festa preolímpica. Divendres s'inicien els JJOO de Londres 2012, i l'esport britànic li ha volgut retre el primer homenatge aquest cap de setmana.
A Alemanya, al GP de F1 Fernando ALonso va guanyar una cursa èpica. L'asturià va fer una de les millros actuacions amb el seu Ferrari que cada cop va millor, per endur-se la segona vuictòria consecutiva. Va saber aguantar l'embranzida del McLaren de Jenson Button, i més quan el Ferrari va tenir problemes amb el KERS. Aquí va sortir la perícia dle pilot per sortir victoriós de Hockenheim. La setmana que ve, el circ es trasllada a Hongria.
Per primer cop en els 99 anys d'història del Tour d efrança, va sonar el God save the Queen al podi final. Va ser per homenatjar als dos guanyadors i dominadors absoluts d ela ronda francesa. França ha viscut aquest juliol un bany de britanisme de les mans i els pedals de Bradley Wiggins i Cristopher Froome, els dos corredors britànics de l'equip britànic SKY, que van fer el que van voler. L'incògnita quedarà sempre si en un recorregut m,és d emontanya Froome podia haver superat al seu cap de files. Sigui com sigui Wiggins ha guanyat merescudament el tour, per molt que a molts no els hi caigui bé. Altres noms d'aquest Tour. Mark Cavendish, britànic, que per quart cop guanya l'última etapa de París (mai ningú ho havia fet); Peter Sagan el mallot verd de la regularitat, l'eslovac, ha explotat aquest any i serà l'any que ve un home a tenir en compte en el Tour100; Tejay Van Garderen, l'americà del Radioshack, mallot blanc dels joves, una estrella emergentque donarà molt a parlar; i Thomas Voeckeler, mallot de la muntanya blanc amb punts vermells, que no venia a fer res i ha estat un dels animadors del cotarro.
Entrem a la setmana olímpica. Queden 5 dies per disfrutar de l'espectacle més bèstia de l'esport. ahir va ser l'aperitiu

PostData: Els brutals incendis que assolen l'Empordà han afectat la concentracióa  Perelada de l'Espanyol. Ahir dia de descans, i Pochettino i altres 4 membres de l'staff tècnic van haver de quedar-se a dormir a Barcelona perquè era impossible tornar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada