dilluns, 16 de juliol del 2012

A dues rodes

Aquest cap de setmana l'esport ha anat sobre dues rodes. I és que les motos i les bicis han protagonitzat aquests dos dies.
A Mugello, hem vist el millor GP de motociclisme de la temporada sens dubte. Almenys en dues categories Moto3 i Moto 2. Els aficionats moteros han vibrat com mai. A MotoGP, però poca història. Triomf insultant de Jorge Lorenzo, sobre Dani Pedrosa. A més Stoner només va poder ser vuitè i sembla que el títol es decidirà entre els dos pilots catalans. A Moto2 Pol Espargaró va fer una cursa titànica en què es va sobreposar als dolors al peu dret fruit d'una caiguda als entrenaments. El petit dels Espargaró tot i dominar bona part de la carrera i gaudir d'un còmode aventatge va acabar segon, ja que tenia problemes de vibració a la moto. Triomf de l'italià Andrea Ianone i Marc Márquez cinquè, que també va tenir problemes a la seva Suter. I a Moto3 nova cursa que acaba amb Photo Phinish i nou triomf de Maverick Viñales, que va superar per 20 centèssimes a l'italià Romano Fenati. El català va fer el què va voler. Va seleccionar la cursa, i es va endur ab ell a Fenati i a Sandro Cortese. A l'última volta Fenati el supera. Ràpidament Mav es torna a posar per davant. I a la línia de meta, l'aspiració de la moto del pilot de Roses el va dur al triomf. La notícia més enllà de l'esportiu és l'acomiadament de l'equip Aspar de Toni Elias. Elias marxa descontent pel seu rendiment i pels problemes a la moto. El rellevarà un altre català, el Jordi Torres.
I de Mugello als Pirineus francesos on ha arribat el Tour. Dissabte triomf a l'esprint d'André Greypel sobre la gran sensació de la ronda francesa, l'eslovac i mallot verd, Peter Sagan. I diumenge va arribar el primer triomf espanyol. Va ser per Luís León Sánchez, del Rabobank i germà dle madridista Pedro León. Una victòria que ve emmascarada per un incident que podria haver acabat fatal. En ple descens de l'últim port del dia, algú o alguns van posar xinxetes al traçat, cosa que va fer que fins a 30 corredors punxessin les rodes, entre ells Cadel evans que va punxar 3 cops. El pilot amb el líderBradley Wiggins el capdavant es va esperar que tots arregléssin les bicis per continuar. En fí d'idiotes també hi ha per França es veu.

PostData: Ja ha començat l'era Tito a Can Barça, el dia que Roger Federer passa a la història i supera a Pete Sampras com a tennista que ha estat més setmanes líder de la classificació ATP: 287

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada