dimecres, 4 de juliol del 2012

De trompetes i embuts

Carta oberta a Jordi Alba

Neonat culé

Aquest diumenge La Vanguardia huaria de regalar un cop més el pack "Tarat Barça" format com ja saps per un embut, una trompeta i una camisa de força. Un cop més el futbol ha demostrat que és de bojos i de tarats.
T'ho haurien de regalar a tu i a nosaltres, als culers. Explicam'-ho bé Jordi, perquè no ho entenc. Has jugat un futimer de partits amb el València, has jugat una Eurocopa, i ara que podries descansar prefereixes anar als JJOO de Londres. Tindràs noés 8 dies de descans, i t'incorporaràs a la disciplina de Tito Vilanova, sense haver fet ni un sol entrenament. Perquè segurament després de Londres, aniràs a l'imprescindible bolo d epuerto Rico a 3 dies d ecomençar la Lliga.
Un cop més trompeta, embut i Villar col·lant-nos un altre gol, aquest cop amagant-lo dient que encara ets jugador del València. No cola, perquè demà ja seràs culé i el marron se'l menjara el Barça. Tot l'excel·lent que havia estat el Barça fitxant-te per 14 kilos, una ganga si mirem els preus dels laterals i com t'has sortit a l'Eurocopa, ho ha engegat a la merda, deixant que vagis als JJOO.
Segurament seran molt importants per tu, però recorda que de moment qui et paga i et pagarà són els clubs, i en aquest cas el Barça. Déu no ho vulgui, però si tornes lesionat o amb baixa forma als primers compassos de la temporada culé, sàpigues que les hòsties et vindran de totes bandes per negligent.
Fes el què vulguis, però que sàpigues que a molts ja ens has emprenyat: tu, el seleccioandor Luís Milla per convocar-te, i Villar, perquè més inepte no es pot arribar a ser i estar apoltronat durant 24 anys (que seran 28) a la poltrona del furbol espanyol
Ja ho saps, aquest diumenge amb La Vanguardia (ja veurem si amb pàgines salmó o no), l'embut i la trompeta. Això és de bojos

Cordialment

Un que té carnet VIP al frenopàtic

PostData: Tres notis de bàsquet. 1. Rudy Fernández fitxa pel Madrid després del seu pas per l'NBA on el més destacat ha estat fregar el vestuari de Portland després dels partits. Rudy, digueu el què digueu ha passat sense pena ni glòria per l'NBA, igual que Navarro. Fotrà mal veure el Rudy de blanc. Per cert qui ha pagat el fitxatge? Bankia? Luis de Windows? (perdó de Guindós). D'on cony treu la pasta Florentino?
2. Jordi Villacampa té els dies comptats a la Penya. Tant bon punt el Joventut deixi d'estar en concurs de creditors i s'estabilitzi el tema, Villacampa marxarà i deixarà el seu lloc segurament a Marcel Riera, president de BASPenya, el grup màxim d'accionariat verdinegre. 3. La plaça d'Alacant perilla a l'ACB, que podria vendre la plaça al Canàries de LEB. Qui no estarà a LEB serà el Tarragona que renunncia i buscarà lloc a EBA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada