divendres, 20 de juliol del 2012

El pal de la bandera

El moviment olímpic espanyol està trasbalsat a només 7 dies dels JJOO de Londres 2012. I no només em referiexo als uniformes que portaran. Si fóssin per un certàment de flamenc són molt macos, per una competició, a priori, seriosa com els JJOO són l'horterada més bèstia que algú hagi parit. Són estèticament un pecat i el paio que el va dissenyar hauria d'estar penjat del paveter de l'Estadi Olímpic. I no crec, que la marca russa (?) que els va fer els hi hagués regalat res al Comitè Olímpic Espanyol (COE). En aquests temps de crisi dubto qualsevol rampell de generositat. O potser si, veient la roba. Els esportistes participants ja han fotut les seves conyes particulars.
Esportivament parlant però la delegació espanyola també està inquieta. A Rafa Nadal se li han reproduit els problemes crònics de tendinitis i renuncia als JJOO. A part del contratemps esportiu, Nadal era l'abanderat de l'equip olímpic espanyol.
Doncs l'escollit per entortolligar-se  la bandera espanyola i presumir d'hispanitat als JJOO amb la que està caient serà Pau Gasol. Per cert, a la resta dels països, i complint el que diu el COI, l'abanderat és qui té més medalles. A Espanya es fa per índex de popularitat. Spain is different. 
Nadal no serà l'única absència destacada a Londres. Samuel Sánchez que es va trencar un dit i es va lesionar la clavicula, en una etapa del present Tour, ttots i els esforços, tampoc serà a Londres. Samu és l'actual or olímpic en ciclisme en ruta. Per tant 2 dels 3 ors espanyols de pequín 2008 no hi seran. Si que hi serà el lleidatà Saül Craviotto, or en piragüisme per parelles, però aquest cop ho farà sol.
Per si no hi hagués prou merder, el dòping entra en escena per afectar a l'atleta català Àngel mullera. Un diari madrileny va reproduïr unes cartes d el'atleta a un metge, preguntant-li si hi havia alguna substància dopant que no es pogués detectar. Per dubtes o per netejar la imatge del COE, Mullera ha estat exclòs de l'equip olímpic espanyol.
Veurem si des d'ara i fins divendres no hi ha més merder i la cosa es tranquil·litza. Senyal que per l'única cosa que s'haurà d'avergonyir la delegació espanyola és pel seu uniforme

1 comentari:

  1. Spain is different, ja ho dius bé! Quin ridícul d'indumentària, per favor! Que nosaltres encara estem espanyols, quina vergonya aliena... I el Gasol ja ha confirmat allò que "la mayoría de catalanes nos sentimos españoles". Ell, segur que sí!


    Víctor
    http://superviventcatala.blogspot.com

    ResponElimina