divendres, 1 de juny del 2012

El sí del boig

"El Tribunal Català blinda l'esport català". Sembla que aquesta notícia ha de ser bona. Però tinc la sensació que un cop més ens han donat gat per llebre i ens han ficat un morrió per fer-nos callar la boca.
Si efectivament el Tribunal Català blindarà totes aquelles seleccions catalanes que ja formin part d'un organisme internacional. Sí, però no deixarà que entrin d'altres on hi hagi ja una federació espanyola. Les federacions catalanes que hi surten guanyant són totes aquelles que Espanya no hi té representació. Un cop més senyors, sembla que ens han obert les natges del cul, ens han fotut vaselina i han fet entrar per la força la frase "España es una y no 51" i "que la parte nunca podrá competir con el todo"
Un que encara recorda l'esparpent de la reunió de Fresno el 2004 en què la Federació Internacional de Patinatge, per ordre del govern Aznar va vetar l'entrada de la Federació Catalana, pensa que avui ha estat pitjor.
La decisió no és res més que donem-li una galeteta al gos a vere si clla i ens deixa en pau. Senyors un cop més la política ha emmerdat el món de l'esport, i com sempre l'excusa és Catalunya i tot el què faci pudor a Quatre Barres. Què macos són els catalans però que no ens toquin molt els nassos.
Un cop més s'ns riuen a la cara, i ja ens sembla bé. Sorprenent sobretot la reacció que ha tingut Ivan Tibau, secretari d'esport de la Generalitat., en què diu que ja li sembla bé i que s'ha d'acceptar. No oblideu pas que Tibau va ser un dels grans valedors de la campanya Proseleccions catalanes, quan era capità de Catalunya al Mundial B de Macau d'Hoquei Patins. Tibau va ser el gran abanderat de la Causa Esportiva Catalana. Ara que està en el màxim òrgan representatiu de l'esport català, no pot ni ha d'acceptar aquesta broma del TC, ni que ens untin amb vaselina altre cop.
En fí, política i esport, el conte de mai acabar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada