dimarts, 19 de juny del 2012

Villarato

Carta oberta a Ángel María Villar

Amb la vènia senyoria

Ahir per celebrar la seva reelecció com a president de la Real Federación Española de Futbol (portarà escarxofat a la poltrona 28 anys) ha decidit indultar tot malfector que hagi embrutat el bon nom del futbol.
Això vol dir que un cop més el villà més dolent de l'oest del Manzanares, José Mourinho quedarà lliure de pecat. Un cop més les seves lamentables actuacions quedaran impunes pel sol fet que a vostè li ha vingut un rampell de bonisme i ha deixat que els dolents campin lliures de nou.
Un cop més ha fet el paperina perquè pugui apoltronar-se a la cadira de xèrif per molts anys més.
Amb tot això vull dir, que el famós dit a l'ull de Mou a Tito Vilanova de la Supercopa d'Espanya 2011 quedarà sense cap tipús de sanció. És igual que la imatge del futbol que representi quedés a l'alçada de la merda de les sabates. És igual que un home pugui agredir a un altre davant de milions de persones, faci el gallet i digui que no sap qui és Pito. Vostè amb un acte que, per vostè deu ser noble, per mi fastigós, ha tornat a donar carta blanca al portuguès perquè torni a fotre el dit a l'ull, esperi àrbitres al pàrquing o qui sap un dia agafar una pistola i carregar-se a tres o quatre paios.
Àmic Villar, hi ha altres formes d'agraïr que la gent l'hagi tornat a triar per regir el destí dle futbol espanyol: posar uns horaris més decents, no estar a mercè de les televisions, rejovenir la cúpula directiva, i el comitè d'àrbitres (el més jove anava amb Matusalem a la llar d'infants), però no això. El què ha fet d'indultar a qui tenia sanció és donar carta blanca perquè segueixin fent l'idiota pel món.
Però no sé de què m'extranyo, si el president de la federació nacional de futbol, no sap dir el nom de l'esport que suposadament mana, oi senyor furbol?

Amb el desig d'arribar a demà, sense que cap tarat em foti un tret i en surti impune

Un desconcertat

PostData: Jesus Navas salva el vaixell de la roja, en donar el gol de la victòria (en fora de joc) davant de Croàcia. Partit lamentable d'Espanya que passa a quarts de l'Eurocopa juntament amb l'Itàlia del boig de Mario Balotelli, que ahir en marcar un gol davant d'Irlanda es devia quedar a gust amb algú, ja que en la celebració un company li tapava la boca mentre el boig anava insultant ves a saber qui

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada