dimarts, 26 de juny del 2012

L'últim gol del Javi

Javi Rodríguez va jugar ahir el seu últim partit amb el Barça de Futbol Sala. Javi Rodrríguez va marcar els seus últims dos gols amb el Barça. Javi Rodríguez va aixecar l'últim títol de la seva carrera esportiva. Javi Rodríguez es retira guanyant una nova Lliga pel Barça Alusport.
Ahir el gran capità va plegar del Barça i qui sap si del futbol sala per la porta gran: marant dos gols i sent fonamental perquè el Barça guanyés a la pròoroga i a camp contrari a Múrcia, la seva segona lliga, completant una temporada perfecta amb Copa, Copa del Rei, Copa d'Europa i Lliga.
Javi Rodríguez, el ja llegendari 7, va empatar per dos cops l'aventatge del Pozo.Amb 2-2, penal del capità i 3-2 pels murcians. Sergio Lozano amb un míssil posava el 3-3 i la pròrroga en safata. Jordi Torras a 9 dècimes del final va estar a punt de matar la lliga. La seva pilota no va voler entrar per mil·límetres.
La pròrroga va ser un regal per l'aficionat a aquest esport. Espectacular i molt vistosa. Amb una doble falta i un gol de Wilde (qui faltava inèdit en el Play Off) el Barça Alusport va sentenciar el partit i la lliga.
El Barça fa una temporada gairebé perfecta i completa el pòquer de lligues de les seccions. Va ser l'últim servei a la causa de Javi Rodríguez, el gran capità. Gràcies i sort

PostData: Ja tenim rivals pels tornejos de presentació d'estiu de Barça i Espanyol. Els blaugranes jugaran el 20 d'agost contra la Sampdòria de Gènova en un Gamper que vol commemorar els 20 anys de la primera Copa d'Europa a Wembley. L'Espanyol jugarà el Ciutat de Barcelona amb el campió francès, el Montpeller el 3 d'agost. 4 dies abans es jugarà a Montjuïc el nou format de Copa Catalunya, primer amb els finalistes de les eliminatòries prèvies, és a dir Nàstic de Tarragona i Manlleu, i després la novetat, la Supercopa Catalana, entre els dos equips de la Primera Divisió: Barça i Espanyo, que no vol dir que vagin amb la plantilla de Primera. El Barça ja ha anunciat que anirà amb el filial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada