divendres, 8 de juny del 2012

La catifa roja

Durant un mes no es parlarà de crisi, ni de Bankia, ni de Merkel ni de prima de risc, ni d'economia. Durant un mes, la catifa roja s'estendrà per amagar tot el merder que passa a Europa i a l'estat Espanyol. Un cop més el futbol actuarà com opi del poble i farà oblidar la gent que està al llindar d'engegar-ho tot a la merda. Com a opi del poble, si la cosa no va bé, no hi haurà futbol que valgui, i com sempre es desbarrarà. Perquè passi el que passi la crisi continuarà, Bankia seguirà enfonsada i Esperanza Aguirre anirà matant elefants amb bombes atòmiques.
Avui comença a Polònia i Ucraïna l'Eurocopa, la cita futbolística de l'any al vell continent. I la selecció espanyola, si la Roja, encara que la gent ho vulgui vestir com el Barça vestit de vermell, pels jugadors i l'estil de joc, és la gran favorita. És més, per mi seria un fracàs absolut si almenys no arriben a la final
Amb els de Del Bosque, Holanda i Alemanya completen el trio de favorits d'aquest Eurotorneig que s'ha vist emmerdat pel cas de les apostes il·legals al calcio italià. El mític porter Gianluigi Buffon estarà a Ucraïna i debutarà diumenge amb Espanya, però l'ombra del frau ja l'ha esquitxat de ple.
Veurem el paper d'una mermada Anglaterra, sense Terry i d'altres cracs que han anat caient. Veurem si Mario Balotelli en farà alguna de grossa per terres poloneses-ucraïneses i no parlo de futbol. Veurem fins on arriba Giovanni Trapattoni amb Irlanda. El seleccionador italià de la República irlandesa, batrà el rècord de longetivitat en una banqueta nacional. Trap té 73 anys. Fins i tot el Sabio d'Hortaleza, Luís Aragonés és més jove, encara que no ho pugui semblar. I veurem el paper dels amfitrions.
S'ha estès la catifa roja a Europa. La pilota comença a rodar. Ja no hi ha crisi, només hi ha futbol. L'opi del poble

PostData: El Barça de Futbol Sala s'ha classificat per la final de la Lliga en guanyar a l'Inter Movistar en el segon partit del Play Off de semis al Palau Blaugrana. Qui està jugant una final és el Barça de bàsquet. Avui a les 22:00 (TVE1) des de mitja hora abans a Rac1, Barça-Madrid, segon partit del play off final ACB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada