dijous, 21 de juny del 2012

Els homes de Tito

Fa temps que s'ha iniciat l'època de cacera a Can Barça. Tito Vilanova ha penetrat al bosc, i escopeta en mà a començat la caça i captura de les millor llebres pel seu particular museu.
Jordi Alba, Thiago Silva, Javi Martínez, Didier Drogba, Robbie Van Persie, Gareth Bale, Neymar, Etienne Capoue, Fernando Llorente,Iñigo Martínez, Vertonghen, Vermaelen. Les llebres campen lliures pel bosc, a l'espera que algu les caci. La veda s'ha obert al mercat europeu, i a Can Barça és un caos. Van sortint noms, algusn d'estranys, alguns inebastables i d'altres que desconeixiem...
Sigui com sigui, Tito Vilanova està tancat al seu despatx, ves a saber si el mateix del Pep, per trobar els seus millors homes de cara a la temporada que ve, i per acontentar l'exigent, díficil i molts cops impossible públic del Camp Nou.
Són els homes de Tito. No són com els de Harrelson, però amenacen a fer mal. El més ben posicionat de tots és el lateral català del València, Jordi Alba. El València estira la corda fins on pot, però ja dóna sintomes de fatifga. El noi vol marxar i Manuel Llorente president txe, diu que si marxa serà per anar al Barça. Només cal saber quan pagarà el club català. Aviso que serà una morterada que si no fos perquè és el Barça seria molt menys (inconvenients de ser el millor equip del món).
I aniran apareixent altres noms, altres llebres en el bosc culé i noves preses que Vilanova té per caçar. De moment qui haurà de caçar serà un entrenador de porters després de la marxa de Juan Carlos Unzué al Ràcing de Santander. I també altres homes de confiança per completar el projecte Barça 2012-2013.
Ara si, s'ha acabat l'era Pep, ha començat l'era Tito. La cacera ha començat.. Els homes de Tito s'han posat en marxa. Veurem si finalment no seran ells qui quedaran caçats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada