dilluns, 17 de setembre del 2012

Tornada a l'escola

Aquesta setmana els nens han tornat a l'escola després d eles vacances d'estiu, i el futbol els hi ha donat les primeres lliçons.
El Barça els hi va donar classe d'anatomia. Getafe 1- Barça 4. En el clàssic partit gos de cada any a l'Alfonso Pérez Muñoz, trist nom per un dels protagonistes de la setmana, que va criticar Guardiola per defensar la mani de la Diada, el Barça li va costar molt entrar en joc, i semblava que els azulones donarien algun ensurt. No va ser Adriano, autor del primer gol qui va desencallar la cosa, sino l'entrada de Leo Messi en joc. Va marcar dos gols més i ja en porta un futimer, tants que ja ha superat el rècord de nombre de gols en un any natural, que tenia del 2010, i encara falten 3 mesos per acabar 2012. Villa va tancar el marcador amb el 4-1. Bon partit del criticat Cesc, i nova lesió de Puyol. l'home de la màscara es va cascar el genoll i estarà un mes i mig fora, després d ereapar+èixer el dissabte. Mala sort pel capi.
I després de l'anatomia les mates, de la mà del R. Madrid. 5 punts, que era la diferència de punts entre els blaugranes i els blancs que hi havia abans de jugar amb el Sevilla, més 3, gràcies la gol de Trochowski, igual a 8, nova rajada descomunal de Mourinho (demà en parlem), rebaqueria de bebe de CR7, a que segur que es reecrearan els del Crackòvia i un mal rotllo de nassos a Chamartin. L'Espanyol va sumar de 0 a 1 punt i ja coneix que és sumar un punt a la lliga. Ho va fer davant l'Athlètic de Bilbao i repetint la mala lliçó de lLevant,. Guanyant 2-0 es deixa empatar a 3. Pochettino expulsat igual que el seu dsegon, l'eporter perico Toni Jimenez i també al carrer, la nova sensació perica Samuelel Longo, per abraçar-se al públic al gol. Expulsió justa en una regla tant inútil com la Federació espanyola de Futbol. A Segona classe de filosofia amb partit èpic del Sabadell que va guanyar al filial madridista remuntant-li un 2-0 advers. 2-3 a Valdebevas. El filial culé va guanyar an la Pontferradina 2-1 i el Girona segueix en línia ascendent en apallissar 5-0 al Las Palmas
Diumenge de motos a San Marino, just un any després de la mort de Marco Simoncelli, en aquest circuït en plena cursa el 2011. A Moto GP, no es pot tenir més mala sort. En cinc minuts, a Dani Pedrosa se li cala la moto abans de sortir, és penalitzat perquè els mecànics s'estan massa estona tocant la moto, quan intentaven desenganxar els escalfadors, surt últim i quan anava a remuntar a la primera volta Hèctor Barberà el fa anar per terra. A més guanya Jorge Lorenzo i ja està a 38 punts del mallorquí, el líder. Adeu al Mundial o en tot cas la cosa es posa molt crua. A Moto 2 nou triomf de Marc Márquez en un frec a frec emocionantíssim i amb una última volta antològica, amb Pol Espargaró. I a Moto 3 triomf de l'alemany Sandro Coretse, amb Maverick Viñales 5è que no va poder culminar la remuntada
A Gijón l'equip espanyol de Copa Davis ha accedit a la final després de derrotar per 4 partits a 1 als EUA. Jugarà  meitats de novembre la final amb la República Txeca, a Praga, que e sva desfer de l'Argentina.
Finalment classe de religió, amb el miracle de la selecció hispano/catalana d'hoquei patins. A l'Europeu de Paredes, tot estava preparat perquè l'amfitriona Portugal aixequés el títol de campió. Però amb 4-4 al marcador i a 6 segons pel final, Jordi Bargalló va donar el 5-4 pel combinat de Carles Feriche que segueix acumulant títols.
Tornada a l'escola, ergo retorn de les classes. Temps per aprendre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada