dilluns, 24 de setembre del 2012

Esportclub: A les fosques

Dissabte intens en l'entorn barcelonista. Es va celebrar l'Assamblea de Compromissaris. l'únic punt interessant del dia, la consulta al soci d'un referèndum sobre el futur del Camp Nou que es va aprovar unanimament tal com s'esperava. i a la nit futbol, Barça-Granada. Partit complicadíssim amb un gran Toño, que ho va aturar tot. Mal partit del Barça i Messi que es va resoldre en un gol de Xavi i un altre en pròpia porta després d'una centrada de Messi.
L'Espanyol perd al camp del betis i es complica cada cop més la vida. La imatge lamentable de la jornada, l'heu vist (si tenieu prou vista) a Vallecas. A l'Estadi de la calle Payaso Fofo, algun graciós es va creure el paper de pallasso i va putinejar els cables de la llum abans del Rayo-Madrid. partit suspès que es jugarà avui.
Cap de setmana de bàsquet, quatre mesos després. La Supercopa Endesa va obrir el telío de l'ACB, amb el primer clàssic de la teporada. El Madrid amb Rudy Fernandez, com a referent va passar per sobre d'un Barça pitjor en totes les facetes del joc i on només va destacar Nathan Jawai
En motor nou èxit de Laia Sanz. La pilot de Corbera, lesionada d'un peu va aconseguir ahir el seu 12è títol de Trial. I cap de setmana de F1 a la nit de Singapur, amb triomf de Sebastian Vettel i abandó de Lewis Hamilton que acosta el títol de campió al sarró de Fernando Alonso.
I a Holanda s'ha celebrat el Mundial de Ciclisme. A la prova estrella, la ruta masculina triomf d'un classicòmen, el belga Phillippe Gilbert per davant de l'sprinter noruec Edwald Boassom-Hagen i d'Alejandro Valverde.
Llum i foscor d'un altre cap de setmana esportiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada