dimecres, 29 d’agost del 2012

La vendetta dels grans

Dissabte al camp "Alfredo Di Stefano" de la Ciudad Deportiva del Madrid, a Valdevebas, el Castilla es va endur el miniclàssic de la segona jornada de Segona divisió al Barça B d'Eusebio Sacristán. Va ser un partit molt estrany que va deixar mal regust de boca a l'ficionat culé.
Avui és l'hora d ela vendetta, en un escenari immillorable, l'escenari on des de fa un temps els culés tene unes grans alegries en forma de títols. Al Santiago Bernabeu, on es va consumar el 2-6 i on es va guanyar les últimes tres lligues del Barcelona, serà avui escenari del partit de tornada de la Supercopa espanyola. Avui a les 22:30, des de les 21:00 a Rac1, arriba la vendetta dels grans, davant el R. Madrid de José Mourinho. El mateix Madrid que estén espesses cortines de fum, en forma de Luka Modric, reencarnació de Johan Cruyff, pel seu semblant a l'holandès, per amagar les carències d'un equip, que encara no sap guanyar en partit oficial, i que sembla que té la panxa plena, en termes guardiolians.
Avui no passarà absolutament bres. Si el Barça guanya la Supercopa, només haurà guanyat un títol menor, el primer de Tito com a amo d ela banqueta, i encara que sigui contra els blancs, no marcarà per a res la temporada, tot i que obrirà encara més l'esvoranc de crisi que hi ha a la casa blanca. Si en canvi guanya el Madrid, tampoc passarà res. Serà un t´ítol més, un de menor, i que amagarà sota una cortina de fum les carències d'un equip amb un futbol molt pobre, i d'un Mourinho enigmàtic. Guanyaran al Barça i els socis de Chamartín esclataran d'una falsa joia en veure que hauran derrotat a l'etern rival, en una eliminatòria que fa nosa, i que per molt que ens ho facin creure, no marcarà per a res el futur d'ambdós equips.
Avui es jugarà un partit que només servirà per a refregar als nassos del perdedor que són millors que els altres. Res més. Un nou Madrid-Barça. amb tota l'emoció d'un clàssic, i res més, perquè avui la temporada no s'acaba, només acaba de començar. Disfruteu-la

PostData. Bojan Krkic marxa de la Roma per anar cedit al Milan. Ja veurem com afecta això al Barça i si el club suca alguna cosa, ja que Bojan, encara és jugador del Barça i ha de tornar per nassos al Barça l'any quue ve previ pagament de 13 kg del Barça (ho enteneu? Jo tampoc) En fi, si no fos per això el Barça tampoc seria més que un club. Sort Bojan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada