dijous, 29 de març del 2012

Vaga de gols

La vaga en la qual està immers avui l'Estat Espanyol es va avançar ahir 4 hores en un lloc tan llunyà com Milà. Ahir a San Siro Milan i Barça van fer vaga... de gols. Un empat a 0 de mal analitzar. És un mkal resultat sempre no marcar a fora de casa, però això vol dir que els italians estan obligats com el Barça a sortir a guanyar al Camp Nou, l'estadi barcelonista, el nostre camp, que dimarts ha d epresentar la millor versió, aquella que tot l'Estadi és una comunió entorn a l'equip. En definitiva, es necessita una nit màgica.
Del partit d'ahir dir-vos que la primera part va ser de domini blaugrana amb un Xavi dirigint magistralment l'equip, i un penal no xiulat a Alexis, rigurós.
A la segona els rossonero van despertar en el mateix moment que Zlatan Ibrahimovic va sortir del seu letargi. Ibra va inquietar la porteria blaugrana però Valdés va estar esplèndid en rebutjar dos xuts del suec. Posteriorment el Barça va tornar a agafar la batuta i un altre suec va coler ser protagonista innecessari. Va ser el senyor Erikson, l'àrbitre que es va empassar dos penals claríssims sobre Messi que podrien haver decantat el partit.
Per cert un altre protagonista ahir a San Siro va ser l'etern mal estat de la gespa que ha propiciat una queixa formal del Barça davant la UEFA i una emprenyada de collons de Pep Guardiola.
Ahir a San Siro, empat a 0, vaga de gols, tot esperant una tornada que promet ser espectacular

PostChampions: El Bayern de Munich va assaltar el Velodrome de Marsella i va guanyar l?Olympique 0-2 i certifica si no hi ha devacle el pas a semis

1 comentari: