dimecres, 28 de març del 2012

Dejà-vú a la milanesa

És curiós com ultimament els viatges a Milà del Barça són autèntiques odissees on el futbol passa a ser quelcom secundari.
Recordeu-vos del famós volcà islandès que va impedir fa 2 anys viatjar a Milà en avió, a les semifinals anada contra l'Inter. Al novembre la malaltia de Tito va estar present en el partit de la lligueta de grups amb els rossoneri. Ara és la vaga general de demà que farà que el Barça no torni a Catalunya fins divendres. A part estem pendets del transplantament de fetge d'Eric Abidal.
Avui, a les 20:45 des de les 19:00 a Rac1, el barcelonisme tindrà una sensació de deja-vu, ja que com al novembre el Barça juga a San Siro contra el Milan.
Hi ha però grans subtils diferències que fan que el partit d'avui sigui radicalment diferent del d'aquell dia de tardor:
Els 2 equips estan en un grandiós moment de forma, fins i tot els rossonero viuen una segona etapa daurada dins aquest geriàtric que és el Milan: Seedorf, Ambrossini, Nesta, Gattuso, Van Bommel, Cassano... un festival de la joventut vaja. Un geriàtric però que és el líder del Calcio amb 63 punts, 4 més que la Juve.
Del partit de novembre però hi faltaran dos jugadors molt importants en els esquemes dels tècnics Massimiliano Allegri i Pep Guardiola. Avui a San Siro no hi seran ni Thiago Silva, un genial migcampista, clau en el joc del Milan, ni David Villa, que encara s'està recuperant de la fractuira de tíbia.
Si que hi serà però el gran al·licient del partit on totes les càmeres es fixaran avui: Zlatan Ibrahimovic, el tant genial com excèntric davanter culé que intentarà perforar la porteria del seu excompany al Barça Víctor Valdés tal com va passar al partit de la lligueta. Un cop més el morbo de veure com en Pep i l'Zlatan es creuen mirades, si es saluden, si es miren. I és que Ibra mal que li faci al seguidor barcelonista, és un dels millors jugadors del món, perquè juga en un equip que li va com anell al dit: ell ho vol fer tot i per tant totes les boles són per ell. No tolera que algu com Leo Messi li faci ombra. La grandesa d'Ibra està en la seva sol·lítud. Si s'anul·la el suec s'anul·larà al Milan, per molt que encara tingui al costat a Robinho o Boateng.
Avui torna un partidàs a Europa, la millor manera de saber que això no va en broma. Milan-Barça. Un dejà- vu pel barcelonisme que sempra dóna gust

PostChampions: Per fi se li han descobert les vergonyes a l'Apoel de Nicòsia. Ahir va perdre amb el Madrid per 0-3, perquè no va fer absolutament res, i si els blancs no els hi van fotre un carro, és perquè ells també van jugar fatal. Un bunyol de partit. El 0-2 del Chelsea al Benfica, també assegura el pas a semis dels londinencs

PostData 1: El Barça de bàsquet ja té el bitllet per la F4 d'Istanbul del maig. Ahir va guanyar a l'Unics Kazan, a Rússia, en un gran últim quart, sobretot de Navarro i Marcelinho Huertas, que va fer oblidar el bunyol de partit que feien els de Xavi Pascual. 3-0 i cap a la 12ena F4 de la secció

PostData 2: El Barça d'hambol li ha tocat el rival més díficil en els quarts de final dela Champions: el coppenhague amb gent com l'exblaugrana Mikel Hansen (el millor porter dle món) o Kasper Kvit, un gran porter. la curiositat és que el partit d'anada es jugarà a l'estadi Parken de Coppenaghe, on fa 2 anys el Barça de futbol hi va jugar un partit de la lligueta de la Copa d'Europa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada