divendres, 16 de març del 2012

El Camí a la Gerra Promesa

Eric Abidal ha estat, com no present, també en el sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions. La UEFA i el món del futbol han expressat de la mà de Gianni Infantino, secretari general del màxim organisme europeu, el suport al francès.
Dit això han estat Infantini, reconvertit un cop més en el calb de la loteria, i Paul Breittner, ambaixador de la Final 2012, i exmite del Bayern de Munich, i ex jugador del Madrid, han assenyalat els quatre camins pels quals només 2 arribaran a la gran Oktoberfest de la capital de Baviera del 19 de maig. Perquè la gran final de la Copa d'Europa és una gran festa del futbol on el protagonista principal és una gran gerra orelluda, que qui la guanya és el rei del món.
El camí del Barça a la gran final és sens dubte el més díficil. és però, a la vista dels aficionats una gran eliminatòria. Els catalans es tornaran a trobar amb el Milan, després d'enfrontar-se als 2 a la fase prèvia. Ibrahimovic si no es posa malalt tornarà al Camp Nou, com a rossoneri. Serà una gran eliminatòria, amb la tornada a l'estadi barcelonista. Si el Barça passa s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria Benfica- Chelsea. En teoria els anglesos, que ni molt menys estan passant els seus millors dies, són els favorits davant d'una de les tres maries que s'han plantat a quarts.
A l'altra banda del quadre, Olympique de Marsella - Bayern de Munich, i Apoel de Nicòsia- Madrid. Els blancs han estat immensament afortunats ja que s'enfrontaran amb la Ventafocs d'aquesta eliminatòria. Per tant espanyols i alemanys es trobarien en una possible semifinal.
De tot plegat i el que més interessa/procupa és la possible final a Munich Madrid- Barça.
Ja tenim definit el camí cap a la final de munich de la Copa d'Europa: el Camí cap a la Gerra Promesa.

PostData 1: L'Athlètic de Bilbao, amb comunió amb un meravellíos San Mamés, està fent història i es va carregar el Manchester United per un global de 5-3 als vuitens de l'Europa League. S'enfrontarà a quarts al Schalke 04 de Raul González, la llegenda del Madrid. En solidaritat amb els reds, el Manchester City també va quedar eliminat a vuitens, en el seu cas per l'Sporting de Lisboa. Sorpresa majúscula a Europa. el subcampió europeu, l'United, eliminat de la Champions i de l'antiga UEFA a les primeres de canvi, i qui havia de dominar-ho tot a Europa el City, també. Athleeeeetiiiii.

PostData 2: Per si no en teniem prou amb el transplantament de fetge del bo d'Eric Abidal, el barcelonisme està de dòl per la mort d'Estanislau Basora als 85 anys. Basora va ser extrem dret, en aquella davantera que cantava Serrat dels Kubala, Moreno, Basora, César, Moreno. Adeu a l'últim supervivent d'aquella davantera. DEP Basora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada