dimecres, 7 de març del 2012

Uns pausa europea

Mentre encara cueja tot l'afer Piqué i d'altres collonades colaterals que es llencen mutuament a Catalunya i Madrid, avui torna la Lliga de Campions. Que ningú ho oblidi que avui el BArça juga un partit molt important per certificar el seu pas als vuitens de la màxima competició europea, de la qual encara està ben viu.
Fariem bé tots plegats que des del moment en què soni per la megafonia dle Camp Nou, l'himne de la Champions ens oblidéssim de Velasco Carballo i ens centréssim a superar el Bayer Leverkusen.
Podem pensar que després de l'1-3 a Alemanya, el Barça ho té força fàcil per superar aquesta ronda. Però compte, que si els alemanys marquen aviat, posarien la por al cos a tots plegat. I amics no seria la primera vegada ni l'última que algú a qui consideràvem una maria ens fot un ensurt de consideració al feu blaugrana.
Perquè tot i que Pep Guardiola ha canviat en molts aspectes la mentalitat culé, la capacitat de patiment del soci i seguidor del Barça està molt enquistada i ja forma part del seu ADN.
Per tant avui, a les 20:45 (TV3), des de les 19:00 a Rac1, el Barça ha de demostrar la seva veritable força, que és al camp, jugar bé i superar els alemanys, per certificar el què molts donem per fet abans d'hora, que serem a quarts. Faríem bé de no badar, perquè si hi ha un futbol que s'adapta més a les característiques del Barça (rapidesa, toc i capacitat de no fatigar-se), aquets és l'alemany.
Avui, una mica d'aire a la incompetència del futbol espanyol: Barça-Bayer Leverkusen. Una pausa europea

PostData 1: Ahir ja es van jugar els primers partits tornada de vuitens de la Champions. L'Arsenal va estar a un gol de fer saltar la banca i fer caure al Milan. Va guanyar per 3-o, li'n va faltar un més. El Benfica va superar el Zènit i també es planta a quarts

PostData 2: L'idil·li Manresa- Miracle- ACB continua a tope. Ahir els manresans van superar l'Obradoiro i ja són novens empatats amb el sisè classificat, Lagun Aro. Avui torn per la Penya que juga a la mateixa hora que el Barça de futbol contra el Bilbo (Bravo per qui ha marcat l'hora) i demà el Barça- Banca Cívica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada