dimecres, 24 d’agost del 2011

Una casa de bojos

Ahir el madridisme va viure una nova jornada esparpèntica digne dels Germans Marx
Cap al migdia, el twitter del Canal + anuncia que el representant de José Mourinho, Eladio Paramés, els hi ha dit que el tècnic portuguès té la intenció de plegar. Com que la bola de neu es fa grossa immediatament el senyor Paramés es desmarca dient que el periodista del Plus ha estat enganyat ja que es va intercanviar SMS amb un parent seu i a través d'un mòbil antic que estava guardat en un claix, o com diu Paramés en una "cajonera". Ho enteneu? Tranquils que jo tampoc.
Més tard José Mourinho, l'al·ludit en tot això envia una carta via web del Madrid en què en comptes d'apagar l'incendi li fot més benzina. A part de demanar perdó només al madridisme pels fets del Camp Nou al dia de la Supercopa diu que ell és més merengue que el pal de la bandera i que hi ha gent hpòcrita que s'amaga dins d'una mascara i que en la realitat és una altra.
Però el merder a la casa blanca va començar al migdia. El jutge de competició únic de la Federació Espanyola obre un expedient disciplinari a Mou per la ditada a l'ull de Tito Li podíen caure entre 4 i 12 partits. De pas també s'obre expedient a Vilanova en què podria estar sancionat entre 1 i 4 partits.
Ràpidament el Madrid envia un altre comunicat via web defensant al seu entrenador i fotent més benzina si calia. Diu que tot el que va passar és culpa del Barça per incitar-los. A més també parla que al túnel de vestidors del Camp Nou al final del partit, va haver merder, cosa que és estranya ja que els blaugranes estaven a la gespa per rebre el trofeu i els blancs van marxar a correcuita
Un dia esperpèntic a la casa blanca, un dia més. I mentrestant a Can Barça, l'equip continua sent un eferent del futbol mundial, qui marca la línia. A més és una referència més enllà de la pilota. El seu joc és admirat per tot el planeta futbol. I a més està a l'espera de lluitar per la Supercopa d'Europa divendres davant el Porto (que no jugarà Piqué per lesió)
Barça i Madrid, el dia i la nit, la casa dels bojos, contra la casa de la calma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada