dimarts, 2 d’agost del 2011

Un agost de bojos

Fins no fa massa anys, en l'època més fosca de la història del Barça, la del president, Joan Gaspart, el mes d'agost era un mes no hàbil, on hi havia poca activitat.
Però des de l'arribada de Joan Laporta, amb la revolució del Jogo Bonito, amb Ronaldinho al capdavant, i posteriorment l'era Pep, a Can Barça, l'agost és sinònim de començar a guanyar-se les primeres garrofes de l'any. Aquest agost 2011, no serà cap excepció. Ans al contrari. És una constatació més de l'època d'esplendor que està vivint l'entitat. Serà l'agost més dur de la història del Barça
Sense anar més lluny, el dia 8, just arribar de la gira americana, el Barça jugarà les semifinals de la Copa Catalunya davant el Girona. Com us podreu imaginar el Barça jugarà amb el carro del peix, tinguent en compte a més que el dia 14 hi ha el primer partit oficial de l'any, la Supercopa espanyola davant el Madrid. El dia 9 hi haurà la final, si hi arriba.
Com hem dit, el dia 14 el Barça ja es juga el primer títol de l'any. Serà la Supercopa d'Espanya al Bernabeu davant el R. Madrid. 3 dies més tard el partit de tornada al Camp Nou de les 23:00 de la nit.
3 dies més tard, el dia 20, comença la Lliga i el Barça visitarà el díficil camp del Màlaga dels magnats àrabs. Aquest any el propietari àrab de l'equip andalús ha llençat la casa per la finestra amb fitxatges il·lustres com Van Nistelroy o Santi Cazorla, i es presenta molt més perillós que l'any passat.
Després de la primera jornada de Lliga el Barça es "presentarà" davant l'afició al Trofeu Joan Gamper, que es jugarà 2 dies més tard, el 22, davant el Nàpols.
El dia 25 el campió d'Europa coneixerà a Mònaco els primers rivals de la lligueta de la Copa d'Europa. I un dia més tard s'enfrontarà al Porto en la final de la Supercopa europea.
Finalment l'agost l'acabarà enfrontant-se a casa al Vilarreal, en la segona jornada de Lliga
En resum un agost amb 7/8 partits a la vista, 2 títols oficials, en joc, un de simbòlic, i un altre de broma (la Copa Catalunya). Un agost de bojos

PostData 1: Més Barça. Jeffren Suarez, que el recdordareu per marcar el 5è gol en el 5-0 davant el Madrid, ha abandonat la gira americana perquè està a punt de fitxar per l'Sporting de Portugalper 5 kilos. Les operacionms de Jeffren i les d'Oriol Romeu (la jove perla del fílial marxa al Chelsea), seran claus per desencallar l'operació Cesc, que s'ha de tancar aquesta setmana, ja que és l'última en què els equips han d'inscriure juugadors per la pròxima edició de la Lliga de Campions

PostData 2: Tres apunts ràpids de bàsquet. Boniface n'Dong renova, a la baixa, per un any amb el Barça regal, que està a punt d etancar el fitxatge de Marcelinho Huertas (ex Joventut i Caja Laboral). Pepu Hernández torna a casa, a Estudiantes, per entrenar el seu quip de sempre. Power Electronics deixa el patrocini del CB Valencia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada