dissabte, 27 d’agost del 2011

Aposta guanyadora

En un partit de futbol apostar pel Barça és gairebé segur una aposta segura. I ahir al Casino més exclusiu del món, no va ser cap excepció.
A Mònaco el Barça va aixecar un nou títol: la Supercopa europea davant el Porto. Per aconseguir-ho els blaugranes van fer servir la versió més pragmàtica: fer molt en poc. Sobre la gespa de l'Estadi Lluís II, es va veure poc futbol. En part per l'estat lamentable del tapís de joc. El joc del Barça no va ser fluït però si que es va veure el seu estil. Als primers instants el Porto, tot i el domini blaugrana, va tenir les seves opcions, però com sempre Valdés va estar esplèndid. Però cap a la mitja hora, Leo Messi va obrir la llauna i de pas va superar un nou repte: el de marcar en una Supercopa. El gol va ser a l'estil Barça de Pep. Com sabeu amb Guardiola l'atacant és el primer defensa. Així doncs que la davantera va pressionar a sortida de pilota lusitana; tant que va provcar un error greu: cessió de Guarin cap al porter Helton que va a parar a peus del petitó, que se'l fa i marca.
Posteriorment l'equip es va relaxar propiciant que el Porto posés setge a la porteria blaugrana. Però la bola era del Barça i més quan va entrar Cesc Fàbregas. Ell, l'home dels 40 kilos, va tornar a justificar el seu fitxatge. A les acaballes del partit, Messi s'inventa una passada de culera perquè el d'Arenys dongui la Supercopa al seu estimat Barça.
Xiulet final i el SuperBarça, Supercampió d'Europa amb tot meraixament, tot i l'escàs futbol que vam veure. És la Supercopa que trenca rècords: quarta Supercopa europea de la història (a 1 del líder Milan), 15è títol europeu de club, el 74 absolut, superant el Madrid amb 73, el 12è títol de Guardiola que amb 3 anys ha superat els 11 amb 8 del mestre Johan Cruyff; el 18è títol de Xavi Hernàndez, que supera Amor com a jugador amb més títols; i segon títol de Cesc amb el Barça que amb una setmana iguala a títols amb els que va guanyar com a jugador de l'Arsenal en 8 anys.
En resum, nou títol d'un equip que té molta gana, Que duri. A l'Estadi Lluís II Barça 2 Porto 0, campions de la Supercopa d'Europa 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada